Jandino Asporaat vermogen

miljoen

Wij vertellen je hier meer over Jandino Asporaat en het salaris dat wordt binnengehaald als Comediaan. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

9 januari 1981

Geboorteplaats

Willemstad

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

De Dino Show

Beroep

Comediaan

Vermogen

miljoen

Waar komt het vermogen van Jandino Asporaat vandaan?

Jandino Asporaat is bekend van De Dino Show en verdient een goeie zak met geld als Comediaan. Met het werken als Comediaan is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de miljoen.

Het vermogen van Jandino Asporaat ingeschat

Het vermogen van Jandino Asporaat wordt ingeschat op ongeveer miljoen. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Jandino Asporaat?

Het totale vermogen van Jandino Asporaat wordt geschat op miljoen. Hoeveel Jandino Asporaat per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Comediaan is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van miljoen is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Jandino Asporaat is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op miljoen. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Jandino Asporaat wordt geschat op miljoen.