Jessy Maya vermogen

€ 38K - € 228K

Wij vertellen je hier meer over Jessy Maya en het salaris dat wordt binnengehaald als Youtuber. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

8 juni 1996

Geboorteplaats

Appeldoorn

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

Youtube

Beroep

Youtuber

Vermogen

€ 38K - € 228K

Waar komt het vermogen van Jessy Maya vandaan?

Jessy Maya is bekend van Youtube en verdient een goeie zak met geld als Youtuber. Met het werken als Youtuber is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de € 38K - € 228K.

Het vermogen van Jessy Maya ingeschat

Het vermogen van Jessy Maya wordt ingeschat op ongeveer € 38K - € 228K. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Jessy Maya?

Het totale vermogen van Jessy Maya wordt geschat op € 38K - € 228K. Hoeveel Jessy Maya per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Youtuber is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van € 38K - € 228K is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Jessy Maya is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op € 38K - € 228K. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Jessy Maya wordt geschat op € 38K - € 228K.