1. accessoires
 2. Best kinder gps horloge

Top 10 kinder gps horloges - Beste kinder gps horloge van 2024

Laatst bijgewerkt: 30 mrt. 2024

Ben je op zoek naar een nieuwe kinder gps horloge kopen maar weet je niet goed waar je op moet letten bij het vergelijken? Geen zorgen, wij hebben voor jou een top 10 van de beste kinder gps horloges opgesteld. Bekijk onze top 10 en maak jouw keuze.

Bezorgd over de veiligheid van je kind?

Een GPS horloge voor kinderen is een geweldige manier om ze in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat ze altijd veilig zijn. Met dit product kun je altijd hun locatie zien, zodat je kunt ontspannen en weten dat ze in orde zijn.

Dit horloge is perfect voor kinderen die graag op onderzoek uitgaan. Met zijn robuuste ontwerp kan het alles aan wat je kind er tegenaan gooit - waardoor het de perfecte keuze is voor actieve jongeren.

Ben je benieuwd naar onze nummer 1 na het doen van onze test? Scroll snel door en kom erachter welke de allerbeste kinder gps horloge is in onze vergelijking.

Andere top 10 lijstjes

 

Inhoudsopgave

Hoe wij onze top 10 kinder gps horloges samenstellen

Om een zo goed mogelijke top 10 samen te stellen moeten de kinder gps horloges objectief getest en onderling vergeleken worden. 

In ons onderzoek letten we daarom onder meer op de volgende factoren:

 • Effectiviteit
 • Gebruiksgemak
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Inhoud
 • Prijs


Door deze aspecten te bekijken en tegen elkaar op te wegen kunnen we de verschillende kinder gps horloges goed met elkaar vergelijken.

De top 3 beste kinder gps horloges scoren gemiddeld het hoogste voor deze factoren en hebben daarmee de beste prijs- kwaliteitsverhouding.

Om voor iedereen een geschikte kinder gps horloge te vinden hebben we daarnaast een kinder gps horloge meegenomen uit iedere prijscategorie. 

Top 3 kinder gps horloges | Best getest in 2024

Om jou een objectieve en betrouwbare top 10 van de beste kinder gps horloges te kunnen geven hebben we uitgebreid vele verschillende kinder gps horloges getest. Daarnaast hebben we een onderlinge kinder gps horloge vergelijking gemaakt. kinder gps horloges kunnen immers goed zijn maar misschien zijn alle andere kinder gps horloges nog veel beter.

Op basis hiervan kun je hieronder allereerst onze top 3 kinder gps horloges bekijken. Deze drie scoorden bij ons gemiddeld het hoogste op criteria als gebruiksgemak, inhoud, levensduur, effectiviteit en natuurlijk de prijs.

1. LL Goods - GPS horloge kind

Het LL Goods GPS horloge kind is de perfecte manier om bij te houden waar je kind zich bevindt. Door de ingebouwde GPS-functie kun je altijd zien waar je kind is, en door de simkaartopslag blijft het horloge verbonden met je telefoon en het internet. Dit slimme horloge voor kinderen is verkrijgbaar in roze en heeft een strak ontwerp waar je kind dol op zal zijn.

2. Kinder GPS Telefoon horloge

De One2track Connect Move is het perfecte telefoonhorloge voor kinderen! Het heeft een strak, zwart ontwerp met een ronde wijzerplaat voor optimaal comfort. Het touchscreen maakt het gemakkelijk te gebruiken, en met de ouder-app kun je tot 10 telefoonnummers toevoegen. Je kind kan gemakkelijk bellen of spraakberichten sturen met een druk op de knop. De stappentellerfunctie houdt hun stappen bij, en dankzij de ingebouwde GPS weet je altijd hun locatie.

3. AyeKids SmartWatch Kinderen

Als ouder is het logisch dat je je kinderen altijd in de gaten wilt houden. Met de AyeKids SmartWatch kun je precies dat doen! Dit horloge heeft GPS-tracking zodat je altijd weet waar je kind is, en een 4G-netwerk voor constante connectiviteit. Plus, met 1 jaar garantie kun je er zeker van zijn dat dit product gemaakt is om lang mee te gaan.

Ook leuk:

 

Nog meer goede kinder gps horloges

Zit in onze top 3 kinder gps horloges niet de kinder gps horloge voor jou? Geen zorgen want we hebben namelijk voldoende kinder gps horloges getest en onderling vergeleken.

Misschien zit jouw perfecte kinder gps horloge in de nummers 4 tot en met 10 hieronder!

4. Nuvance - 2G Kinder Smartwatch

Maak kennis met de Nuvance 2G kinder smartwatch! Dit horloge vol functies is perfect voor kinderen die graag actief blijven en de wereld om hen heen verkennen. Met GPS-tracking en een SIM-kaart opslag, kun je altijd weten waar je kind is en gemakkelijk contact met ze opnemen. De ingebouwde stappenteller is geweldig voor het bijhouden van stappen en het in de gaten houden van lichamelijke activiteit, terwijl de instelbare veiligheidszone en inzichten in de looproute je helpen de veiligheid van je kind te waarborgen. De 0,3 MP camera is perfect voor het maken van foto's van leuke avonturen, en de 400mAh oplaadbare batterij zorgt ervoor dat dit horloge altijd klaar is voor actie. IP68 waterdichtheid betekent dat dit horloge elk avontuur aankan, waardoor het de perfecte keuze is voor kinderen die graag buiten spelen.

5. Smartwatch Kinderen Met Simkaart

Het LL Goods GPS horloge kind is de perfecte manier om bij te houden waar je kind zich bevindt. Door de ingebouwde GPS-functie kun je altijd zien waar je kind is, en door de simkaartopslag blijft het horloge verbonden met je telefoon en het internet. Dit slimme horloge voor kinderen is verkrijgbaar in roze en heeft een strak ontwerp waar je kind dol op zal zijn.

6. OHOME® Smartwatch kinderen

Als je kind klaar is om de wereld te gaan verkennen, heeft OHOME de perfecte oplossing om je te helpen hen te volgen: het Smartwatch Kids GPS Horloge. Of ze nu naar school gaan, uit met vrienden, of op familievakantie, dit horloge laat je altijd weten waar ze zijn. En als ze contact met je moeten opnemen, kunnen ze gewoon op een knop drukken om te bellen of een sms te sturen Het Smartwatch Kids GPS Horloge is echter veel meer dan een volgapparaat. Het is ook een volledig functionerende smartwatch, compleet met 4G-connectiviteit en een heleboel apps en spelletjes. Met dit horloge kunnen ze zich urenlang vermaken, en je kunt er zeker van zijn dat ze niet ergens afdwalen waar ze niet horen te zijn Veiligheid is altijd een topprioriteit voor ouders, en de Smartwatch Kids GPS Watch helpt om je gerust te stellen. Met dit horloge weet je altijd waar je kind is en wat het van plan is. Dus ga je gang en laat ze de wereld verkennen - je bent er altijd bij, bij elke stap.

7. Sanbo® I30 Kinder Smartwatch

De Sanbo I30 GPS Smartwatch is de perfecte manier om je kinderen te volgen terwijl ze onderweg zijn. Deze smartwatch beschikt over 4G LTE-connectiviteit, zodat je altijd in contact kunt blijven met je kinderen, waar ze ook zijn. Het horloge heeft ook een ingebouwde GPS-tracker, zodat je altijd weet waar ze zijn en hun veiligheid kunt garanderen. Bovendien heeft het horloge een groot aantal andere functies die het de perfecte manier maken om je kinderen veilig en verbonden te houden, zoals een SOS-knop, tweeweg bellen en meer.

8. 4G Smartwatch Kinderen met Simkaart

Introductie van de 4G Smartwatch Kids met SIM-kaart - dit geweldige product is perfect om je kinderen altijd in de gaten te houden! Deze smartwatch is uitgerust met een GPS-tracker, zodat je op elk moment de locatie van je kind kunt bepalen. Daarnaast beschikt het horloge ook over een SOS-functie, HD-videobellen, zaklamp en camera - waardoor het de perfecte alles-in-één oplossing is om je kind veilig en verbonden te houden.

9. DEPLAY 4G KidsWatch

De DEPLAY 4G KidsWatch is de perfecte manier om je kleintje altijd in de gaten te houden. Deze smartwatch voor kinderen is uitgerust met GPS-tracking, zodat je altijd weet waar je kind is. Bovendien beschikt het horloge over een hartslag- en bloeddrukmeter, zodat je er zeker van kunt zijn dat je kind altijd gezond en veilig is. Het horloge heeft ook een tweeweg oproepfunctie, zodat je altijd in contact kunt blijven met je kind. En alsof dat nog niet genoeg was, heeft het horloge ook een ingebouwde camera, zodat je kind foto's en video's kan maken van al zijn avonturen. Met het DEPLAY 4G KidsWatch kun je er zeker van zijn dat je kind altijd veilig en gezond is.

10. Smartwatch GPS voor Kinderen

Vraagt je kind altijd om je smartphone te lenen? Nou, nu kunnen ze hun eigen smartphone hebben met de Smartwatch GPS for Kids! Dit horloge bevat een SIM-kaart, zodat je kind kan bellen en gebeld worden, en tekstberichten kan versturen en ontvangen. Bovendien weet je dankzij de GPS-tracking altijd waar ze zijn. En als ze het horloge kwijtraken, kun je de functie "Zoek mijn horloge" gebruiken om het terug te vinden.

Veelgestelde vragen over de top 10 kinder gps horloge

Op basis van uitgebreid testen en een objectieve onderlinge vergelijking, zijn wij tot de volgende top 3 gekomen voor kinder gps horloges:

 1. LL Goods - GPS horloge kind
 2. Kinder GPS Telefoon horloge
 3. AyeKids SmartWatch Kinderen

 

Deze drie producten scoorden volgens ons gemiddeld het beste op de verschillende criteria. Oftewel: de prijs-/kwaliteitverhouding lag het hoogst.

We raden je aan om ook zelf een kinder gps horloge vergelijking te maken. Misschien vind je andere factoren namelijk belangrijker. Zo vind je altijd de beste kinder gps horloge.

Om te bepalen welk product we op nummer 1 zetten en welk product op 10, letten we op verschillende criteria. Alleen zo kunnen we een kinder gps horloge namelijk objectief beoordelen. 

Bij onze kinder gps horloge vergelijking letten we onder meer op:

 • Effectiviteit
 • Gebruiksgemak
 • Kosten

 

Zo weten we zeker we een kinder gps horloge op de eerste plaats in de top 10 ook terecht zien als de beste kinder gps horloge van 2022!

Ja, onze kinder gps horloges reviews zijn volledig betrouwbaar. We testen en vergelijken de producten objectief en zo grondig mogelijk. We zullen nooit een product hoger of lager zetten om een andere reden dan bevindingen uit onze tests.

Een kinder gps horloge koop je het liefst bij een betrouwbare webshop. Om je daarbij te helpen, hebben we voor ieder product in onze top 10 kinder gps horloges gelijk een goede webshop gezocht die ook nog eens de beste prijs online aanbiedt.

Hoewel we niet verantwoordelijk zijn voor deze webshops, weten we wel dat dit betrouwbare partijen zijn om een kinder gps horloge bij te kopen.

Ons slotwoord over de kinder gps horloge vergelijking

Raak je kind nooit meer kwijt door het beste kinder-GPS-horloge te kopen! Met onze top 10 lijst kun je het perfecte horloge voor jouw behoeften vinden. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op en we helpen je graag.

 

Disclaimer: We doen onze uiterste best om een goede top 10 kinder gps horloges voor je samen te stellen, maar het kan zijn dat we iets over het hoofd hebben gezien. We zijn daarnaast niet verantwoordelijk voor de genoemde producten. Koop je via een link een product, dan ontvangen we wel een kleine commissie. We zullen nooit een kinder gps horloge hoger of lager zetten op verzoek van een fabrikant. 

Gepubliceerd op: 6 jul. 2022

Zelf een vraag stellen?

Heb je een vraag die nog niet behandeld is op de website? Stel hem dan nu! Voor je het weet heb je een antwoord.

 

Lees hier meer info over leningen.