1. Bekend
  2. Kees van der Spek

Kees van der Spek vermogen

-

Wij vertellen je hier meer over Kees van der Spek en het salaris dat wordt binnengehaald als Presentator. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

10 februari 1982

Geboorteplaats

Volendam

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

Televisie

Beroep

Presentator

Vermogen

-

Waar komt het vermogen van Kees van der Spek vandaan?

Kees van der Spek is bekend van Televisie en verdient een goeie zak met geld als Presentator. Met het werken als Presentator is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de -.

Het vermogen van Kees van der Spek ingeschat

Het vermogen van Kees van der Spek wordt ingeschat op ongeveer -. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Kees van der Spek?

Het totale vermogen van Kees van der Spek wordt geschat op -. Hoeveel Kees van der Spek per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Presentator is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van - is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Kees van der Spek is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op -. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Kees van der Spek wordt geschat op -.