1. Bekend
  2. Jitse Groen

Jitse Groen vermogen

€414 miljoen

Wij vertellen je hier meer over Jitse Groen en het salaris dat wordt binnengehaald als CEO van Just Eat Takeaway. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

2 juni 1978

Geboorteplaats

Delft

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

-

Beroep

CEO van Just Eat Takeaway

Vermogen

€414 miljoen

Waar komt het vermogen van Jitse Groen vandaan?

Jitse Groen is bekend van - en verdient een goeie zak met geld als CEO van Just Eat Takeaway. Met het werken als CEO van Just Eat Takeaway is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de €414 miljoen.

Het vermogen van Jitse Groen ingeschat

Het vermogen van Jitse Groen wordt ingeschat op ongeveer €414 miljoen. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Jitse Groen?

Het totale vermogen van Jitse Groen wordt geschat op €414 miljoen. Hoeveel Jitse Groen per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als CEO van Just Eat Takeaway is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van €414 miljoen is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Jitse Groen is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op €414 miljoen. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Jitse Groen wordt geschat op €414 miljoen.