1. Bekend
  2. Remon Vos

Remon Vos vermogen

4,4 miljard euro

Wij vertellen je hier meer over Remon Vos en het salaris dat wordt binnengehaald als Vastgoedondernemer. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

1970

Geboorteplaats

Groningen

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

Onderneming

Beroep

Vastgoedondernemer

Vermogen

4,4 miljard euro

Waar komt het vermogen van Remon Vos vandaan?

Remon Vos is bekend van Onderneming en verdient een goeie zak met geld als Vastgoedondernemer. Met het werken als Vastgoedondernemer is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de 4,4 miljard euro.

Het vermogen van Remon Vos ingeschat

Het vermogen van Remon Vos wordt ingeschat op ongeveer 4,4 miljard euro. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Remon Vos?

Het totale vermogen van Remon Vos wordt geschat op 4,4 miljard euro. Hoeveel Remon Vos per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Vastgoedondernemer is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van 4,4 miljard euro is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Remon Vos is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 4,4 miljard euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Remon Vos wordt geschat op 4,4 miljard euro.