1. fietsen
 2. Beste fietstas enkel

Top 10 fietstas enkel - Beste fietstas enkel van 2024

Laatst bijgewerkt: 30 mrt. 2024

Ben je op zoek naar een nieuwe fietstas enkel kopen maar weet je niet goed waar je op moet letten bij het vergelijken? Geen zorgen, wij hebben voor jou een top 10 van de beste fietstas enkel opgesteld. Bekijk onze top 10 en maak jouw keuze.

Een avontuur begint met één klik. Laat het beginnen!

Ben je benieuwd naar onze nummer 1 na het doen van onze test? Scroll snel door en kom erachter welke de allerbeste fietstas enkel is in onze vergelijking.

Andere top 10 lijstjes

 

Inhoudsopgave

Hoe wij onze top 10 fietstas enkel samenstellen

Om een zo goed mogelijke top 10 samen te stellen moeten de fietstas enkel objectief getest en onderling vergeleken worden. 

In ons onderzoek letten we daarom onder meer op de volgende factoren:

 • Effectiviteit
 • Gebruiksgemak
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Inhoud
 • Prijs


Door deze aspecten te bekijken en tegen elkaar op te wegen kunnen we de verschillende fietstas enkel goed met elkaar vergelijken.

De top 3 beste fietstas enkel scoren gemiddeld het hoogste voor deze factoren en hebben daarmee de beste prijs- kwaliteitsverhouding.

Om voor iedereen een geschikte fietstas enkel te vinden hebben we daarnaast een fietstas enkel meegenomen uit iedere prijscategorie. 

Top 3 fietstas enkel | Best getest in 2024

Om jou een objectieve en betrouwbare top 10 van de beste fietstas enkel te kunnen geven hebben we uitgebreid vele verschillende fietstas enkel getest. Daarnaast hebben we een onderlinge fietstas enkel vergelijking gemaakt. fietstas enkel kunnen immers goed zijn maar misschien zijn alle andere fietstas enkel nog veel beter.

Op basis hiervan kun je hieronder allereerst onze top 3 fietstas enkel bekijken. Deze drie scoorden bij ons gemiddeld het hoogste op criteria als gebruiksgemak, inhoud, levensduur, effectiviteit en natuurlijk de prijs.

 width=400

1. Nince Draadloze Fietscomputer

De Nince fietscomputer is het perfecte hulpmiddel voor je fietstochten. Met de hoge kwaliteit 2022 model fietscomputer kun je je prestaties meten, waardoor je je fietstochten nog meer kunt genieten. De computer is draadloos en eenvoudig te installeren. Met deze fietscomputer kun je functies zoals je snelheid, afstand, rijtijd, dagafstand, totaalafstand, klok, maximale snelheid, totale rijtijd en meer bijhouden. De Nince fietscomputer is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij stevig en sterk is. Hij is ultra-lichtgewicht en waterdicht, waardoor hij ideaal is voor iedereen die graag fietst. De Nince fietscomputer is gemakkelijk te bedienen en biedt je real-time informatie over je prestaties. Met deze fietscomputer kun je je fietstochten meten, verbeteren en meer genieten.

 width=400

2. LHP BC200 Fietscomputer Draadloos 3-in-1 Bundel Hartslagmeter Borstband Cadanssensor Kilometerteller GPS 80+ Functies.

De LHP BC200 Fietscomputer is een echte must voor elke fietser die graag meer inzicht wil hebben in zijn/haar prestaties. Deze 3-in-1 bundel bevat alles wat je nodig hebt om je fietsrit te analyseren. De hartslagmeter en cadanssensor meten real-time de lichamelijke prestaties, zodat je precies kunt zien hoe hard je werkt. Verder kun je met de kilometerteller je exacte afstand en snelheid inzien. Hiermee kun je elke rit vergelijken en doelstellingen voor jezelf instellen. De fietscomputer is ook voorzien van een GPS waarmee je de route kunt volgen, zelfs als je de route niet kent. Je kunt je prestaties vervolgens analyseren met de bijhorende XOSS app of met een PC. Met behulp van een .fit bestand kan je je prestaties ook koppelen aan verschillende fitness apps zoals Strava of Runkeeper. De LHP BC200 Fietscomputer is waterdicht en heeft een oplaadbare batterij met een levensduur van 36 uur. Het 2,4-inch LCD-scherm is gemakkelijk af te lezen, zelfs in het zonlicht. Kortom: de LHP BC200 Fietscomputer Draadloos 3-in-1 Bundel is een uitstekende keuze voor wie meer inzicht wil in zijn/haar fietsprestaties!

 width=400

3. Sigma Fietscomputer Pure 1 ATS draadloos.

De Sigma Pure 1 ATS draadloos is de perfecte fietscomputer voor de recreatieve fietser. Met het grote display en het moderne design is deze fietscomputer een echte blikvanger. Dankzij de eenvoudige 1-knop bediening is de Pure 1 ATS draadloos gemakkelijk te bedienen en te monteren. Met de fietscomputer krijg je direct inzicht in je snelheid, afgelegde afstand en rittijd. De draadloze communicatie zorgt ervoor dat je altijd een betrouwbaar en accuraat beeld krijgt van je prestaties, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over kabels of stroomvoorziening. Met deze fietscomputer kun je altijd bijhouden wat je prestaties zijn, waar je bent en hoe ver je bent gekomen. De fietscomputer is klein, licht en gebruiksvriendelijk, waardoor je hem altijd en overal kunt meenemen. Laat je prestaties niet vergeten en geniet van je fietstocht met de Sigma Pure 1 ATS draadloos.

Ook leuk:

 

Nog meer goede fietstas enkel

Zit in onze top 3 fietstas enkel niet de fietstas enkel voor jou? Geen zorgen want we hebben namelijk voldoende fietstas enkel getest en onderling vergeleken.

Misschien zit jouw perfecte fietstas enkel in de nummers 4 tot en met 10 hieronder!

 width=400

4. Strex Draadloze Fietscomputer 17 Functies Extra Groot Scherm Draadloze Fiets Computer Draadloos Waterdicht NL.

Met de Strex Draadloze Fietscomputer 17 Functies Extra Groot Scherm Draadloze Fiets Computer Draadloos Waterdicht NL kun je jouw prestaties als fietser eenvoudig bijhouden. Deze draadloze fietscomputer is waterdicht en past op elke fiets. Met maar een kleine montage is hij klaar om gebruikt te worden. Bekijk in real-time tot wel 17 verschillende gegevens zoals de afgelegde kilometers, de gemiddelde snelheid en de rijtijd. Het extra grote scherm van de Strex Draadloze Fietscomputer maakt het voor iedereen mogelijk om de gegevens makkelijk te bekijken. Als je een echte fietsfanaat bent, dan wil je natuurlijk jouw prestaties goed bijhouden. Maak gebruik van deze draadloze fietscomputer om jouw prestaties te verbeteren en je doelen te bereiken. De computer is eenvoudig te bedienen zodat je geen geavanceerde technische kennis nodig hebt. Je kunt meteen aan de slag om je prestaties bij te houden.

 width=400

5. Sigma Fietscomputer BC 7.16 ATS Draadloos.

De Nince fietscomputer is het perfecte hulpmiddel voor je fietstochten. Met de hoge kwaliteit 2022 model fietscomputer kun je je prestaties meten, waardoor je je fietstochten nog meer kunt genieten. De computer is draadloos en eenvoudig te installeren. Met deze fietscomputer kun je functies zoals je snelheid, afstand, rijtijd, dagafstand, totaalafstand, klok, maximale snelheid, totale rijtijd en meer bijhouden. De Nince fietscomputer is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij stevig en sterk is. Hij is ultra-lichtgewicht en waterdicht, waardoor hij ideaal is voor iedereen die graag fietst. De Nince fietscomputer is gemakkelijk te bedienen en biedt je real-time informatie over je prestaties. Met deze fietscomputer kun je je fietstochten meten, verbeteren en meer genieten.

 width=400

6. Cateye Velo VT230W Fietscomputer Draadloos.

De Cateye Velo VT230W Fietscomputer Draadloos is een uitgebreide en praktische fietscomputer, geschikt voor alle soorten fietstochten. Met zijn draadloze technologie maakt het gebruik makkelijk en comfortabel. Je kunt zelf kiezen wat zichtbaar wordt op het scherm, wat het aflezen gemakkelijk maakt. De Velo is gemaakt met stevige materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden. Bovendien is de fietscomputer voorzien van een duidelijk display, waardoor je direct alle relevante informatie kunt aflezen. De montage kan zonder gereedschap gebeuren, waardoor je direct kunt beginnen met fietsen. Bovendien worden er twee batterijen meegeleverd, waardoor je niet hoeft te zoeken naar de juiste vervanging. Met de Cateye Velo VT230W Fietscomputer Draadloos heb je een praktische en kwalitatief hoogwaardige fietscomputer, waarmee je je fietsavonturen eenvoudig kunt volgen.

 width=400

7. Wahoo ELEMNT BOLT V2 GPS Fietscomputer.

De Wahoo ELEMNT BOLT V2 GPS Fietscomputer is de ultieme fietscomputer voor de gevorderde fietser. Met deze computer is het mogelijk om je prestaties en ritten te analyseren en te verbeteren. De BOLT is voorzien van een scherm met 64 kleuren en een hoog contrast. Hierdoor kan je gemakkelijk al je data aflezen. Het 2,2" scherm is gemaakt van duurzaam en krasbestendig Gorilla Glass. De ELEMNT BOLT beschikt over Smart Navigation, waarmee je gemakkelijk van je geplande route afwijken. Je verandert je bestemming, kunt terug naar het beginpunt rijden en je ritten direct van de computer terugvinden. Dit allemaal zonder gebruik van een smartphone. Met deze fietscomputer verbeter je je prestaties, analyseer je je ritten en volg je routes in alle veiligheid.

 width=400

8. Garmin Edge Explore 2 Fietsnavigatie Gemakkelijk te bedienen Ongevallen detectie Duidelijk afleesbaar.

De Garmin Edge Explore 2 is uitgerust met een 3-assige elektronische kompas en een barometer. Deze sensoren geven je de mogelijkheid om je locatie te markeren, waardoor je gemakkelijk je route kunt volgen. Daarnaast is er een ongevallendetectie, waardoor je contact kunt opnemen met je geliefden als je een ongeluk hebt gehad. Verder heeft de Edge Explore 2 een groot, helder scherm, waardoor je de informatie gemakkelijk kunt lezen. Het scherm is geschikt voor zowel helder daglicht als donkerder omstandigheden. Het scherm biedt je veel informatie over je route, waaronder je huidige locatie, de afstand tot je volgende waypoint en de resterende afstand van je route. Ook kun je geschatte aankomsttijd en de gemiddelde snelheid bekijken. Met de Garmin Edge Explore 2 ga je geen onnodige omwegen meer maken. De routeplanner stelt je in staat om je bestemming in te geven en de meest efficiënte route te plannen. En omdat het apparaat draadloos verbonden is met je smartphone, kun je gemakkelijk berichten, social media-updates en weersvoorspellingen ontvangen. De Edge Explore 2 is een must-have als je op zoek bent naar een betrouwbare fietsnavigatie met veel handige functies.

 width=400

9. Kilometerteller Fiets Fietscomputer Draadloos KM Teller Fiets waterdicht met 17 functies snelheidsmeter.

De Kilometerteller Fiets Fietscomputer Draadloos KM Teller Fiets is een waterdicht product en is uitgerust met 17 functies. Deze functies maken het mogelijk om in real-time informatie over je fietsrit te verzamelen. Met deze kilometerteller ben je in staat om te zien hoeveel je hebt gefietst, je snelheid, de tijd die je op de fiets hebt doorgebracht, de gemiddelde snelheid, de afstand en het aantal verbrande calorieën. Daarnaast heeft de kilometerteller meer functies: je kunt het tempo instellen, een taak instellen voor je fietsrit, verschillende ritten vergelijken en nog veel meer. Met deze fietscomputer kun je je prestaties bewaken en verbeteren. Je kunt de gegevens ook opslaan en analyseren, zodat je je voortgang en je doelen kunt monitoren. Ook kun je je statistieken delen met anderen, waardoor je nog meer motiveert om beter te presteren. De fietscomputer is ook eenvoudig te bedienen, omdat hij een duidelijke LCD-weergave heeft. Met deze weergave kun je gemakkelijk je gegevens bekijken en je fietsrit-informatie bijhouden. Kortom, met de Kilometerteller Fiets Fietscomputer Draadloos KM Teller Fiets kun je je prestaties in kaart brengen en verbeteren.

 width=400

10. Garmin Edge Explore Fietscomputer.

De Garmin Edge Explore is een krachtige fietscomputer met vele mogelijkheden om je fietstocht nog leuker te maken. De Popularity Routing-functie stelt je in staat om de meest populaire routes te zoeken en te volgen, met afslag tot afslag navigatie. De voorgeïnstalleerde kaart geeft je de mogelijkheid om overal in Europa te navigeren en bij scherpe bochten krijg je een waarschuwing. Met de rider-to-rider messaging kun je onderweg in contact blijven met je vrienden. Het 3,0" touchscreen scherm heeft een heldere weergave van kaarten en data, ook bij slechte weersomstandigheden. Daarnaast is de Garmin Edge Explore ook gekoppeld aan Garmin Varia verlichting voor extra veiligheid. Met een accuduur van 12 uur kun je zorgeloos de langere tochten maken. Bovendien heeft deze fietscomputer ook automatische ongevaldetectie en een functie om hulp te vragen als je dat nodig hebt. Met dit krachtige apparaat is elke fietsrit een avontuur.

Veelgestelde vragen over de top 10 fietstas enkel

Op basis van uitgebreid testen en een objectieve onderlinge vergelijking, zijn wij tot de volgende top 3 gekomen voor fietstas enkel:

 1. Nince Draadloze Fietscomputer
 2. LHP BC200 Fietscomputer Draadloos 3-in-1 Bundel Hartslagmeter Borstband Cadanssensor Kilometerteller GPS 80+ Functies.
 3. Sigma Fietscomputer Pure 1 ATS draadloos.

 

Deze drie producten scoorden volgens ons gemiddeld het beste op de verschillende criteria. Oftewel: de prijs-/kwaliteitverhouding lag het hoogst.

We raden je aan om ook zelf een fietstas enkel vergelijking te maken. Misschien vind je andere factoren namelijk belangrijker. Zo vind je altijd de beste fietstas enkel.

Om te bepalen welk product we op nummer 1 zetten en welk product op 10, letten we op verschillende criteria. Alleen zo kunnen we een fietstas enkel namelijk objectief beoordelen. 

Bij onze fietstas enkel vergelijking letten we onder meer op:

 • Effectiviteit
 • Gebruiksgemak
 • Kosten

 

Zo weten we zeker we een fietstas enkel op de eerste plaats in de top 10 ook terecht zien als de beste fietstas enkel van 2022!

Ja, onze fietstas enkel reviews zijn volledig betrouwbaar. We testen en vergelijken de producten objectief en zo grondig mogelijk. We zullen nooit een product hoger of lager zetten om een andere reden dan bevindingen uit onze tests.

Een fietstas enkel koop je het liefst bij een betrouwbare webshop. Om je daarbij te helpen, hebben we voor ieder product in onze top 10 fietstas enkel gelijk een goede webshop gezocht die ook nog eens de beste prijs online aanbiedt.

Hoewel we niet verantwoordelijk zijn voor deze webshops, weten we wel dat dit betrouwbare partijen zijn om een fietstas enkel bij te kopen.

Ons slotwoord over de fietstas enkel vergelijking

Het zoeken naar de juiste fietscomputer draadloos kan wat tijd en onderzoek vergen, maar met deze top 10 lijst ben je goed op weg. Met de informatie in deze lijst maak je een bewuste keuze die jouw prestaties op de fiets kan verbeteren. Er is geen twijfel dat ieder van deze computers de perfecte keuze is voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare fietscomputer. Wij zijn ervan overtuigd dat je met de juiste fietscomputer de ideale oplossing kan vinden voor jouw behoeften. Neem dus vandaag nog de tijd, bekijk de informatie en zoek de computer die het beste bij je past. We wensen je veel fietsplezier!
 

Disclaimer: We doen onze uiterste best om een goede top 10 fietstas enkel voor je samen te stellen, maar het kan zijn dat we iets over het hoofd hebben gezien. We zijn daarnaast niet verantwoordelijk voor de genoemde producten. Koop je via een link een product, dan ontvangen we wel een kleine commissie. We zullen nooit een fietstas enkel hoger of lager zetten op verzoek van een fabrikant. 

Gepubliceerd op: 6 jul. 2022

Zelf een vraag stellen?

Heb je een vraag die nog niet behandeld is op de website? Stel hem dan nu! Voor je het weet heb je een antwoord.

 

Lees hier meer info over leningen.