1. Bekend
  2. Eljero Elia

Eljero Elia vermogen

3.6 miljoen euro

Wij vertellen je hier meer over Eljero Elia en het salaris dat wordt binnengehaald als DJ / investeerder. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

13-2-1987

Geboorteplaats

Voorburg

Nationaliteit

nederlander

Bekend van

Voetbalwereld / investeerder / muziek

Beroep

DJ / investeerder

Vermogen

3.6 miljoen euro

Waar komt het vermogen van Eljero Elia vandaan?

Eljero Elia is bekend van Voetbalwereld / investeerder / muziek en verdient een goeie zak met geld als DJ / investeerder. Met het werken als DJ / investeerder is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de 3.6 miljoen euro.

Het vermogen van Eljero Elia ingeschat

Het vermogen van Eljero Elia wordt ingeschat op ongeveer 3.6 miljoen euro. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Eljero Elia?

Het totale vermogen van Eljero Elia wordt geschat op 3.6 miljoen euro. Hoeveel Eljero Elia per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als DJ / investeerder is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van 3.6 miljoen euro is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Eljero Elia is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 3.6 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Eljero Elia wordt geschat op 3.6 miljoen euro.