1. Bekend
  2. Frits Goldschmeding

Frits Goldschmeding vermogen

€ 4,1 miljard

Wij vertellen je hier meer over Frits Goldschmeding en het salaris dat wordt binnengehaald als President directeur. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

2 augustus 1933

Geboorteplaats

Amsterdam

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

Oprichter Randstad Holding

Beroep

President directeur

Vermogen

€ 4,1 miljard

Waar komt het vermogen van Frits Goldschmeding vandaan?

Frits Goldschmeding is bekend van Oprichter Randstad Holding en verdient een goeie zak met geld als President directeur. Met het werken als President directeur is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de € 4,1 miljard.

Het vermogen van Frits Goldschmeding ingeschat

Het vermogen van Frits Goldschmeding wordt ingeschat op ongeveer € 4,1 miljard. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Frits Goldschmeding?

Het totale vermogen van Frits Goldschmeding wordt geschat op € 4,1 miljard. Hoeveel Frits Goldschmeding per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als President directeur is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van € 4,1 miljard is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Frits Goldschmeding is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op € 4,1 miljard. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Frits Goldschmeding wordt geschat op € 4,1 miljard.