1. Bekend
  2. jan wieger van der linden

jan wieger van der linden vermogen

€1.150.000

Wij vertellen je hier meer over jan wieger van der linden en het salaris dat wordt binnengehaald als Comedian. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

1 november 1979

Geboorteplaats

Leeuwarden

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

Televisie

Beroep

Comedian

Vermogen

€1.150.000

Waar komt het vermogen van jan wieger van der linden vandaan?

jan wieger van der linden is bekend van Televisie en verdient een goeie zak met geld als Comedian. Met het werken als Comedian is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de €1.150.000.

Het vermogen van jan wieger van der linden ingeschat

Het vermogen van jan wieger van der linden wordt ingeschat op ongeveer €1.150.000. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van jan wieger van der linden ?

Het totale vermogen van jan wieger van der linden wordt geschat op €1.150.000. Hoeveel jan wieger van der linden per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Comedian is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van €1.150.000 is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van jan wieger van der linden is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op €1.150.000. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van jan wieger van der linden wordt geschat op €1.150.000.