1. Bekend
  2. John de Mol

John de Mol vermogen

€ 2,1 miljard

Wij vertellen je hier meer over John de Mol en het salaris dat wordt binnengehaald als Media-magnaat. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

24 april 1955

Geboorteplaats

Den Haag

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

Muziekant

Beroep

Media-magnaat

Vermogen

€ 2,1 miljard

Waar komt het vermogen van John de Mol vandaan?

John de Mol is bekend van Muziekant en verdient een goeie zak met geld als Media-magnaat. Met het werken als Media-magnaat is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de € 2,1 miljard.

Het vermogen van John de Mol ingeschat

Het vermogen van John de Mol wordt ingeschat op ongeveer € 2,1 miljard. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van John de Mol?

Het totale vermogen van John de Mol wordt geschat op € 2,1 miljard. Hoeveel John de Mol per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Media-magnaat is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van € 2,1 miljard is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van John de Mol is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op € 2,1 miljard. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van John de Mol wordt geschat op € 2,1 miljard.