1. Bekend
  2. Jort Kelder

Jort Kelder vermogen

€377,85

Wij vertellen je hier meer over Jort Kelder en het salaris dat wordt binnengehaald als Journalist. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

22 september 1964

Geboorteplaats

Gouda

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

Columns

Beroep

Journalist

Vermogen

€377,85

Waar komt het vermogen van Jort Kelder vandaan?

Jort Kelder is bekend van Columns en verdient een goeie zak met geld als Journalist. Met het werken als Journalist is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de €377,85.

Het vermogen van Jort Kelder ingeschat

Het vermogen van Jort Kelder wordt ingeschat op ongeveer €377,85. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Jort Kelder?

Het totale vermogen van Jort Kelder wordt geschat op €377,85. Hoeveel Jort Kelder per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Journalist is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van €377,85 is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Jort Kelder is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op €377,85. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Jort Kelder wordt geschat op €377,85.