Alle VragenHoe kun je een anti-slipmatje schoonmaken?
admin Staf asked 2 jaar ago
Denkt u dat bevlekte kleding met succes kan worden verwijderd door middel van een doe-het-zelf-project thuis, of is er een professionele stomerij voor nodig?
Mees Staf replied 2 jaar ago

Er zijn een paar manieren om een antislipmat schoon te maken. Een manier is het gebruik van een afwasmiddel en water. U kunt de mat met de hand wassen met een spons of u kunt hem in de vaatwasser doen. Een andere manier om de mat schoon te maken is met azijn en water. U kunt de mat met de hand wassen met een spons of in de vaatwasser doen. De laatste manier om de mat schoon te maken is met bleekmiddel en water.

Mees Staf replied 2 jaar ago

Antislipmatten kunnen lastig schoon te maken zijn omdat vuil en stof de neiging hebben in de kleine groefjes te blijven hangen. Maar het is niet onmogelijk! Hier zijn een paar tips:

1) Gebruik een stofzuiger met een borstel om zoveel mogelijk vuil en stof te verwijderen.
2) Week de mat in heet water met een beetje afwasmiddel. Schrob het met een borstel tot al het vuil weg is.
3) Goed afspoelen en aan de lucht laten drogen.

1 Antwoorden
Luuk Staf answered 2 jaar ago
Anti-slipmatten kunnen lastig schoon te maken zijn vanwege hun unieke textuur. Een eenvoudige manier om ze schoon te maken is echter met een tandenborstel en een sopje. Maak eerst de tandenborstel nat en voeg een klein beetje zeep toe. Schrob de mat vervolgens in een cirkelvormige beweging en zorg ervoor dat u in alle hoekjes en gaatjes komt. Spoel de mat ten slotte af met warm water en laat hem in de openlucht drogen.