Alle VragenCategorie: VragenHoe trouw je met een rijke vrouw?
AnoniemeVraag Staf asked 2 jaar ago
Wat zijn enkele tips om met een rijke vrouw te trouwen?
Mees Staf replied 2 jaar ago

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om met een rijke vrouw te trouwen hangt af van de specifieke vrouw in kwestie. Sommige vrouwen geven de voorkeur aan een man die recht door zee en eerlijk is, terwijl anderen zich meer aangetrokken voelen tot mannen die charmant of mysterieus zijn.

Er zijn echter bepaalde dingen die je kunt doen om je kansen om met een rijke vrouw te trouwen te vergroten. Bijvoorbeeld, goed gekleed gaan en goed verzorgd zijn zijn altijd belangrijk, omdat rijke vrouwen vaak hoge eisen stellen als het gaat om daten. Je moet ook welbespraakt en interessant zijn – rijke vrouwen zijn over het algemeen erg drukke mensen, dus ze hebben iemand nodig die hen kan vermaken.

1 Antwoorden
Luuk Staf answered 2 jaar ago
Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om met een rijke vrouw te trouwen zal variëren, afhankelijk van de omstandigheden en doelen van de individuele man. Enkele tips om met een rijke vrouw te trouwen zijn echter: charmant, beschaafd en goed opgeleid zijn; een goedbetaalde baan hebben of in een goedbetaalde bedrijfstak werken; uit een rijke familie komen of in een rijke familie trouwen.