Alle VragenCategorie: VragenWaar zijn alle goede vrouwen?
AnoniemeVraag Staf asked 2 jaar ago
Wat zijn de redenen waarom veel vrouwen aanzoeken van goede mannen afslaan?
Mees Staf replied 2 jaar ago

Het hangt ervan af wat je bedoelt met “goede vrouwen”. Er zijn genoeg aardige, zorgzame en intelligente vrouwen. Maar niet alle vrouwen zijn op zoek naar een serieuze relatie. Sommigen zijn alleen geïnteresseerd in casual dating, anderen zijn tevreden met single zijn, en weer anderen zijn actief op zoek naar een man.

Het hangt er dus vanaf waar je naar op zoek bent. Als je op zoek bent naar iemand die vriendelijk, zorgzaam en intelligent is, dan zul je genoeg goede vrouwen vinden die er zijn. Maar als je op zoek bent naar iemand die wil trouwen en kinderen wil, dan zul je misschien wat moeten spitten.

Mees Staf replied 2 jaar ago

Hallo daar!

Het klinkt alsof je misschien een beetje verloren bent als het gaat om het vinden van goede vrouwen. Maar maak je geen zorgen, het is niet zo moeilijk als het lijkt. Veel mensen maken de fout om op de verkeerde plaatsen te zoeken.

De beste plek om goede vrouwen te vinden is in je eigen buurt. Loop maar eens rond en je zult er zeker genoeg vinden. Ze zijn overal, je moet alleen weten waar je moet zoeken!

Mees Staf replied 2 jaar ago

Deze vraag wordt me vaak gesteld, en ik weet niet goed hoe ik die moet beantwoorden. Er zijn veel factoren die ertoe kunnen bijdragen dat iemand moeite heeft met het vinden van een partner, en het is voor iedereen anders. Dat gezegd hebbende, er zijn zeker een aantal plaatsen waar je meer kans hebt om goede vrouwen (en mannen) te vinden. Hier zijn een paar suggesties:

-Probeer online dating. Er zijn genoeg geweldige vrouwen (en mannen) die online op zoek zijn naar liefde.
-Raak betrokken bij je gemeenschap. Er zijn meestal genoeg mogelijkheden om mensen te ontmoeten via vrijwilligerswerk, religieuze groepen, of andere organisaties.
-Wees niet bang om jezelf daarbuiten te plaatsen. Ga op afspraakjes

3 Antwoorden
Luuk Staf answered 2 jaar ago
Als je op zoek bent naar een geweldige vrouw, moet je beginnen met zoeken op de plaatsen waar vrouwen graag rondhangen. Je kunt ze vinden in de bibliotheek, het park, de sportschool, of een andere plek waar ze graag hun tijd doorbrengen. Een andere geweldige manier om geweldige vrouwen te ontmoeten is online. Er zijn veel dating websites en apps die speciaal zijn ontworpen voor het vinden van mooie en intelligente vrouwen. Dus als je moeite hebt om geschikte vrouwen in je omgeving te vinden, probeer dan dating websites of apps te gebruiken. 
Luuk Staf answered 2 jaar ago
Er zijn genoeg goede vrouwen te vinden, je moet alleen weten waar je moet zoeken. Als je geen geluk hebt ze in je dagelijkse leven te vinden, probeer dan je zoekradius uit te breiden. Goede vrouwen zijn op allerlei plaatsen te vinden - op je werk, op school, op de sportschool, in je buurt, of zelfs online. Je hoeft jezelf alleen maar bloot te geven en open te staan voor het ontmoeten van nieuwe mensen. Wees niet bang om met vreemden te praten; je weet nooit wie je tegenkomt.  
Luuk Staf answered 2 jaar ago
Er zijn genoeg goede vrouwen te vinden! Je moet alleen weten waar je moet zoeken. Een geweldige plek om geweldige vrouwen te vinden is via online dating websites. Deze websites zijn gevuld met singles van over de hele wereld die op zoek zijn naar serieuze relaties. Een andere geweldige manier om vrouwen te ontmoeten is door betrokken te raken bij uw lokale gemeenschap. Er zijn waarschijnlijk tal van evenementen en activiteiten gaan op die u kunt bijwonen, en je weet nooit wie je zou kunnen ontmoeten.