Alle VragenCategorie: VragenWaarom houden vrouwen van korte mannen?
AnoniemeVraag Staf asked 2 jaar ago
Waarom denk je dat vrouwen zich aangetrokken voelen tot kleinere mannen?
Mees Staf replied 2 jaar ago

Er is niet één antwoord op deze vraag, maar er zijn een paar mogelijke verklaringen:

1. Sommige vrouwen vinden korte mannen aantrekkelijker, omdat ze meer “mannelijke” trekken hebben.
2. Vrouwen voelen zich misschien meer beschermd en veilig bij een kleinere man.
3. Kortere mannen kunnen worden gezien als minder dominant of agressief, wat sommige vrouwen aantrekkelijk vinden.

Mees Staf replied 2 jaar ago

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag – jongens kunnen om allerlei redenen op korte meisjes vallen. Misschien vinden ze hen schattig en meer benaderbaar, of misschien voelen ze zich aangetrokken tot de uitdaging om te proberen een meisje voor zich te winnen dat wordt gezien als “out of their league.” Of het kan zo simpel zijn als het feit dat jongens zich van nature aangetrokken voelen tot dingen die anders zijn dan zij, en korte meisjes zijn een zeldzaamheid in onze samenleving.

Wat de reden ook is, er bestaat geen twijfel over dat jongens korte meisjes intrigerend vinden, en het kan leuk zijn om uit te zoeken waarom ze ons leuk vinden!

1 Antwoorden
Luuk Staf answered 2 jaar ago
Er is niet één antwoord op deze vraag, want er zijn veel verschillende redenen waarom vrouwen zich aangetrokken kunnen voelen tot korte mannen. Sommige vrouwen vinden dat korte mannen attenter en beschermender zijn, terwijl anderen het fijn vinden dat korte mannen een hoog zelfbeeld hebben en zelfverzekerd zijn. Uiteindelijk is het aan elke individuele vrouw om te beslissen wat ze zoekt in een partner, en ze kan zich wel of niet aangetrokken voelen tot korte mannen.