Alle VragenCategorie: VragenWaarom houdt ze niet van me?
AnoniemeVraag Staf asked 2 jaar ago
Wat denk je dat het onderliggende probleem is?
Mees Staf replied 2 jaar ago

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom ze niet van je houdt, maar enkele mogelijkheden zijn dat ze zich niet tot je aangetrokken voelt, dat ze niet geïnteresseerd is in een serieuze relatie, of dat ze gewoon geen sterke gevoelens voor je heeft. Als je haar liefde wilt winnen, zul je erachter moeten komen wat het is dat haar wegdrijft en dan dienovereenkomstig veranderingen aanbrengen. Soms kan het een uitdaging zijn om voorbij ons eigen ego te komen en eerlijk naar onszelf te kijken, maar het is de moeite waard als het betekent dat we de liefde van ons leven kunnen winnen. En weet ook wanneer het bij haar duidelijk is dat ze niet met jou verder wil. Dat bespaart ook weer een hoop ongerief en verdriet. Veel geluk!

2 Antwoorden
Luuk Staf answered 2 jaar ago
Het is mogelijk dat ze niet van je houdt omdat ze niet dezelfde band met jou voelt als jij met haar. Het is ook mogelijk dat ze niet in staat is om van iemand te houden op de manier waarop jij geliefd wilt worden.  Het kan ook zijn dat ze van iemand anders houdt. Er zijn veel mogelijkheden, maar zonder meer over de relatie te weten is het moeilijk om met zekerheid te zeggen wat er aan de hand kan zijn.
Luuk Staf answered 2 jaar ago
Er kunnen een aantal redenen zijn waarom ze niet van je houdt. Het kan zijn dat ze het niet voor je voelt, of misschien is er iemand anders in wie ze wel geïnteresseerd is. Het kan ook zijn dat er iets aan je is dat ze gewoon niet leuk vindt. Er zijn geen trefzekere antwoorden, maar het beste wat je kunt doen is er met haar over praten en zien wat ze te zeggen heeft. Als ze niet geïnteresseerd is, dan is het misschien tijd om verder te gaan.