Alle VragenCategorie: VragenWaarom vinden meisjes mij niet leuk?
AnoniemeVraag Staf asked 2 jaar ago
Wat zijn dingen waarvan je denkt dat meisjes het niet leuk vinden hoe jij je gedraagt?
Mees Staf replied 2 jaar ago

Er zijn een paar dingen die meisjes misschien niet leuk vinden aan hoe jij je gedraagt. Sommige meisjes zullen het bijvoorbeeld niet waarderen als je te agressief of dominant bent. Daarnaast kunnen sommige meisjes het onaantrekkelijk vinden als je opschepperig of arrogant bent. En tot slot vinden veel meisjes het niet leuk als jongens ongevoelig of onromantisch zijn. Wees dus beleefd, bescheiden en gevoelig tegenover het andere geslacht als je een goede indruk wilt maken!

Mees Staf replied 2 jaar ago

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom meisjes niet in je geïnteresseerd lijken te zijn. Het kan zijn dat je verlegen bent of niet erg extravert, en dat je dus niet veel moeite doet om met ze te praten of ze te leren kennen. Of je komt arrogant of afstandelijk over, zodat ze niet zeker weten of je echt geïnteresseerd bent in hen of dat je alleen indruk op hen wilt maken. Wat de reden ook is, het beste wat je kunt doen is proberen zelfverzekerder en vriendelijker te zijn, en kijken of dat een verschil maakt. Veel succes!

Mees Staf replied 2 jaar ago

Antwoord:

Het kan aan verschillende factoren liggen dat meisjes je niet leuk vinden. Het kan iets simpels zijn als dat je niet de juiste sfeer uitstraalt of te verlegen overkomt. Maar het kan ook zijn dat je gewoon niet hun type bent. Vat het niet te persoonlijk op – er zijn genoeg vissen in de zee!

1 Antwoorden
Luuk Staf answered 2 jaar ago
Om jezelf aantrekkelijker te maken voor vrouwen, is het belangrijk om te werken aan je zelfvertrouwen en zelfvertrouwen. Zorg voor een goede hygiëne en kleed je op een manier die je aantrekkelijk maakt. En ten slotte moet je positieve lichaamstaal gebruiken in de omgang met vrouwen: rechtop staan met je schouders naar achteren, oogcontact maken en open en vriendelijke gebaren maken dat je warm en benaderbaar overkomt.