Alle VragenCategorie: VragenWat denkt ze als je haar negeert?
AnoniemeVraag Staf asked 2 jaar ago
Wat denk je dat een vrouw denkt als je haar schaamteloos negeert?
Mees Staf replied 2 jaar ago

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Het hangt af van de vrouw en de relatie tussen jullie twee. Sommige vrouwen kunnen gekwetst of beledigd zijn als je haar negeert, terwijl anderen misschien helemaal niet reageren of het zelfs vleiend vinden. De beste manier om erachter te komen wat een bepaalde vrouw zou denken, is het haar gewoon rechtstreeks te vragen. Aan de hand van haar lichaamstaal kan er ook veel af te leiden zijn wat ze denkt als je haar negeert.

Mees Staf replied 2 jaar ago

Het is moeilijk te zeggen wat een persoon zal denken, maar het is over het algemeen geen goed idee om iemand te negeren. De meeste mensen vinden het niet prettig om genegeerd te worden en zullen waarschijnlijk tot de conclusie komen dat u niet in haar geïnteresseerd bent.

Het is altijd beter om open kaart te spelen en de ander te laten weten dat je niet geïnteresseerd bent. Zo voorkom je mogelijke misverstanden en heeft zij geen reden om slecht over je te denken. Bovendien is het hoffelijk om dat te doen.

Mees Staf replied 2 jaar ago

Er zijn een paar dingen die ze zou kunnen denken als je haar negeert. Ze zou kunnen denken dat je niet in haar geïnteresseerd bent, dat je haar niet leuk vindt, of dat je geen aandacht aan haar besteedt. Als ze goed op je gedrag let, zal ze waarschijnlijk in staat zijn om de tekenen te lezen en te begrijpen waarom je haar negeert. En als ze iemand is die echt je goedkeuring of aandacht wil, dan kan genegeerd worden door jou haar gevoelens kwetsen.

Mees Staf replied 2 jaar ago

Er is niet één antwoord op die vraag – het hangt echt af van de persoon die je negeert en hun relatie tot jou. In sommige gevallen kunnen ze beledigd of gekwetst zijn als je ze negeert; in andere gevallen kan het ze helemaal niets schelen. Als je wilt weten wat een bepaalde persoon ervan zou vinden als je haar negeert, kun je dat het beste rechtstreeks aan haar vragen.

3 Antwoorden
Luuk Staf answered 2 jaar ago
Ze zal denken dat je niet in haar geïnteresseerd bent.
Luuk Staf answered 2 jaar ago
Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de reactie die een vrouw zal hebben als je haar negeert zal variëren, afhankelijk van de relatie tussen jou en haar. Maar in de meeste gevallen zal ze waarschijnlijk denken dat je niet in haar geïnteresseerd bent en zal ze zich gekwetst of genegeerd voelen.
Luuk Staf answered 2 jaar ago
Er zijn een heleboel verschillende dingen die ze zou kunnen denken als je haar negeert, maar waarschijnlijk zal ze zich alleen maar verward en genegeerd voelen. Het is belangrijk om attent te zijn in je interacties met mensen, en iemand negeren is zelden een goede manier om te laten zien dat je om hem of haar geeft.