Alle VragenCategorie: VragenWat denkt ze nadat je met haar naar bed bent gegaan?
AnoniemeVraag Staf asked 2 jaar ago

Zal hij bij me terugkomen zoals de vorige keer?

Mees Staf replied 2 jaar ago

Het kan een heleboel dingen betekenen. Misschien vindt ze je een geweldige kerel, misschien vindt ze je niet echt haar type, of misschien ziet ze je gewoon als een one-night stand. Maar het komt erop neer dat ze nadenkt over wat er tussen jullie twee gebeurd is, en dat zal waarschijnlijk invloed hebben op hoe ze in de toekomst over je denkt. Wat was haar lichaamstaal trouwens nadat ze met jou naar bed was geweest? Daar kan je al veel uit halen.

Mees Staf replied 2 jaar ago

Dat kun je niet met zekerheid zeggen, maar misschien vindt ze je wel een geweldige vent of een echte viespeuk.

Er zijn talloze variabelen die een rol spelen in de dynamiek na de seks, en het is onmogelijk om te zeggen wat een bepaalde vrouw zal denken nadat ze met je naar bed is geweest. Sommige vrouwen zullen zich meteen met je verbonden voelen en geloven dat jullie voor elkaar bestemd zijn; anderen zullen je zien als een one-night stand en niets meer.

Waar het op neerkomt is dat er geen manier is om zeker te weten wat ze zal denken – dus probeer gewoon jezelf te zijn en laat de dingen zich op een natuurlijke manier ontvouwen. Als je respectvol bent, communicatief, en rekening houdt met haar gevoelens, dan zal ze je aandacht waarschijnlijk op prijs stellen.

1 Antwoorden
Luuk Staf answered 2 jaar ago
Ze denkt waarschijnlijk dat je het heel leuk hebt gehad. Vrouwen houden van complimentjes, en niets is vleiender voor een vrouw dan te horen dat haar gezelschap plezierig was. En als je een goede indruk maakt, is de kans groter dat ze in de toekomst nog eens tijd met je wil doorbrengen. Dus ga je gang en vertel haar hoe leuk je het hebt gehad! Ze zal het waarderen.