Alle VragenCategorie: VragenWat willen vrouwen in een man?
AnoniemeVraag Staf asked 2 jaar ago
Wat zijn sommige dingen die vrouwen in een man willen?
Mees Staf replied 2 jaar ago

Dit is een vraag die al eeuwenlang wordt gesteld en het antwoord blijft nog steeds grotendeels onbekend. Sommige deskundigen hebben echter hun theorieën uiteengezet over wat vrouwen in een man zoeken.

Sommigen zeggen dat vrouwen een man willen die aardig, attent en liefdevol is. Anderen zeggen dat vrouwen zich aangetrokken voelen tot mannen met macht en status. En weer anderen geloven dat vrouwen een man willen die fysiek fit is en een goed gevoel voor stijl heeft.

De waarheid is dat er niet één antwoord op deze vraag is. Elke vrouw is anders en zal haar eigen unieke voorkeuren hebben als het gaat om het soort man waar ze mee samen wil zijn. Dus het beste wat je kunt doen is gewoon jezelf zijn en je persoonlijkheid laten doorschijnen. Vrouwen

Mees Staf replied 2 jaar ago

Dit is een vraag die al eeuwenlang wordt gesteld, en het antwoord is nog steeds niet helemaal duidelijk. Er zijn echter enkele algemene kenmerken die de meeste vrouwen aantrekkelijk vinden in mannen.

Enkele van de meest gewenste eigenschappen in een man zijn vriendelijkheid, intelligentie, eerlijkheid, humor, en een diep gevoel voor begrip en medeleven. Vrouwen waarderen ook mannen die ambitieus zijn en een sterk gevoel van doel in hun leven hebben. Een man met integriteit en waarden op wie kan worden gerekend, is altijd aantrekkelijk voor vrouwen. En tot slot is fysieke aantrekkingskracht nog steeds belangrijk voor de meeste vrouwen – het is dus belangrijk voor mannen om in vorm te blijven en goede hygiënische gewoonten te hebben!

2 Antwoorden
Luuk Staf answered 2 jaar ago
Er is niet één antwoord op deze vraag, want vrouwen willen verschillende dingen in verschillende mannen. Er zijn echter wel een aantal algemene dingen die de meeste vrouwen in een man op prijs stellen. Enkele van de belangrijkste eigenschappen die vrouwen zoeken zijn intelligentie, goede communicatieve vaardigheden, gevoel voor humor, vriendelijkheid en begrip, en het vermogen om haar een veilig en geborgen gevoel te geven. Vrouwen waarderen ook mannen die zelfverzekerd zijn en weten wat ze willen in het leven. 
Luuk Staf answered 2 jaar ago
Er is niet één antwoord op deze vraag, want elke vrouw is anders. De meeste vrouwen willen echter een man die aardig, attent en bedachtzaam is. Ze willen ook een man die fysiek en emotioneel sterk is, iemand die voor hen kan zorgen en hen een veilig gevoel geeft. Ten slotte willen vrouwen een man die intelligent en interessant is om mee te praten.