Hasbulla Magomedov is een influencer die bekend is van TikTok en vlogs. Hij komt uit Makhachkala in Rusland. Op Instagram plaatste hij al een hele tijd video’s, maar sinds hij op TikTok te geplaatst had, ging hij viraal. Op TikTok kreeg hij ook zijn bijnaam, Mini Khabib. 

Hasbulla Magomedov staat er bekend om dat hij video’s op TikTok plaatst. Deze video’s zijn zo goed als allemaal MMA gerelateerd. Dit is een bekende vechtsport. Vanuit hier werd hij ook beroemd. 

Hoe werd Hasbulla Magomedov beroemd?

Het beroemd worden van Hasbulla Magomedov begon vooral door het plaatsen van grappen en video’s over de MMA. In deze video’s doet hij veel alsof hij vecht. Dit is echter niet de reden waarom hij zo bekend werd. Hij is vooral bekend geworden door zijn bijzondere aandoening. Hasbulla heeft een speciale vorm van dwerggroei, waardoor zijn lichaam lijkt op dat van een peuter, terwijl hij zelf volwassen is. 

Veel MMA liefhebbers en mensen in de MMA steunden Hasbulla Magomedov en deelden zijn video’s veel. Door de MMA liefhebbers kreeg hij ook zijn bijnaam, Mini Khabib. Dit is ter ere van Khabib Nurmagomedov. In zijn bekendste video heeft Hasbulla de UFC-weging van Khabib nagedaan.

Sinds Hasbulla zijn bijnaam heeft gekregen, is hij goed bevriend geworden met Khabib. Deze twee zijn nu ook veel bij elkaar te vinden. Het is een bekend duo dat tegenwoordig weinig meer uit elkaar te houden is. Vooral bij MMA bijeenkomsten zijn Hasbulla en Khabib eigenlijk altijd bij elkaar te vinden. 

De personaliteit van Hasbulla

Een andere reden waarom Hasbulla zo bekend is geworden, is doordat veel mensen hem geniaal vinden. Hij ziet er uit als een klein kind, maar is erg eigenwijs, maakt leuke grapjes en ziet er komisch uit. Door deze combinatie krijgt hij ook veel aandacht van verschillende MMA vechters. 

Khabib is bijvoorbeeld een groot fan van Hasbulla. Khabib en Hasbulla zijn dan ook veel samen te vinden bij MMA events. Hierdoor denken veel mensen dat deze twee familie van elkaar zijn. Dit is niet het geval. Wel zijn het goede vrienden van elkaar geworden. 

Hasbulla is ook regelmatig te zien terwijl hij MMA-vechter Conor McGregor aan het treiteren is. Conor heeft hier regelmatig op gereageerd. Zijn reactie op Hasbulla is dat hij hem als een voetbal weg wilt trappen. Ook dit heeft een grote invloed gehad op de bekendheid van Hasbulla. 

Hasbulla gevechten

Hasbulla staat er bekend om dat hij regelmatig mensen aan het uitdagen is om te gaan vechten. Er zijn zelfs al een aantal gevechten aangekondigd geweest tussen Hasbulla en anderen. Tot nu toe is er echter nog niet zoveel gekomen van deze gevechten. Hij moet nog steeds een keer de ring betreden in een echt gevecht. 

Hoe oud is Hasbulla Magomedov?

Voor veel mensen is het een grote vraag hoe oud Hasbulla nou precies is. Hij oogt van zichzelf als een 4-jarig kind. Het is niet precies bekend wat de verjaardag van Hasbulla Magomedov is. Hij is geboren op 7 juli 2022. Dit houdt in dat hij op het moment 20 jaar oud is. 

Door hoe Hasbulla eruit ziet, wordt aangenomen dat hij een speciale vorm van dwerggroei heeft. Daarom ziet hij er ook uit als een kind, terwijl hij al volwassen is. Hij is net een meter en heeft een kinderlijke stem. Hierdoor wordt hij al snel aangezien als een kind. 

Wat is het vermogen van Hasbulla?

Hasbulla maakt het geen geheim dat hij voldoende geld heeft. Zo is hij regelmatig te zien met verschillende dure spullen, zoals merkkleding, dure auto’s en privéjets. Daarom vragen veel mensen zich af waar dit geld allemaal vandaan komt. Er zijn een aantal dingen waar hij zijn geld vandaan haalt. 

Hasbulla Magomedov is vooral bekend op Instagram en TikTok. Hier verdient hij dan ook flink wat geld mee. Dit is echter niet het enige waar hij zijn geld vandaan haalt. Daarnaast heeft hij namelijk ook zijn eigen kledingmerk. Verder verkoopt hij zijn eigen NFT’s. Hier verdient hij ook flink geld mee. 

Kritiek op Hasbulla Magomedov

Ondanks dat Hasbulla onder de MMA-community erg geliefd is, zijn er ook mensen die kritiek hebben op hem. Het gevecht dat gepland stond tussen Hasbulla Magomedov en zijn rivaal Abdu Rozik werd als onethisch verklaard door de Sports Association of Little People of Russia. Het is nog niet helemaal duidelijk of dit ervoor heeft gezorgd dat het gevecht niet door is gegaan, maar het wordt wel gedacht dat dit één van de redenen is.