1. Bekend
  2. Won Yip

Won Yip vermogen

€1,1 miljoen

Wij vertellen je hier meer over Won Yip en het salaris dat wordt binnengehaald als Voetbal analist. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

12 november 1962

Geboorteplaats

-

Nationaliteit

-

Bekend van

Voetballen, TV

Beroep

Voetbal analist

Vermogen

€1,1 miljoen

Waar komt het vermogen van Won Yip vandaan?

Won Yip is bekend van Voetballen, TV en verdient een goeie zak met geld als Voetbal analist. Met het werken als Voetbal analist is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de €1,1 miljoen.

Het vermogen van Won Yip ingeschat

Het vermogen van Won Yip wordt ingeschat op ongeveer €1,1 miljoen. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Won Yip?

Het totale vermogen van Won Yip wordt geschat op €1,1 miljoen. Hoeveel Won Yip per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Voetbal analist is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van €1,1 miljoen is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Won Yip is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op €1,1 miljoen. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Won Yip wordt geschat op €1,1 miljoen.