1. Bekend
  2. yvo van regteren altena

yvo van regteren altena vermogen

€ 3 miljoen

Wij vertellen je hier meer over yvo van regteren altena en het salaris dat wordt binnengehaald als Presentator. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

23 maart 1969

Geboorteplaats

Brussel

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

Televisie / FIFA-games

Beroep

Presentator

Vermogen

€ 3 miljoen

Waar komt het vermogen van yvo van regteren altena vandaan?

yvo van regteren altena is bekend van Televisie / FIFA-games en verdient een goeie zak met geld als Presentator. Met het werken als Presentator is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de € 3 miljoen.

Het vermogen van yvo van regteren altena ingeschat

Het vermogen van yvo van regteren altena wordt ingeschat op ongeveer € 3 miljoen. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van yvo van regteren altena ?

Het totale vermogen van yvo van regteren altena wordt geschat op € 3 miljoen. Hoeveel yvo van regteren altena per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Presentator is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van € 3 miljoen is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van yvo van regteren altena is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op € 3 miljoen. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van yvo van regteren altena wordt geschat op € 3 miljoen.