1. elektronica
 2. Beste smartwatch met belfunctie

Top 10 smartwatch met belfunctie - Beste smartwatch met belfunctie van 2024

Laatst bijgewerkt: 30 mrt. 2024

Ben je op zoek naar een nieuwe smartwatch met belfunctie kopen maar weet je niet goed waar je op moet letten bij het vergelijken? Geen zorgen, wij hebben voor jou een top 10 van de beste smartwatch met belfunctie opgesteld. Bekijk onze top 10 en maak jouw keuze.

Met onze top 10 lijst zal je zeker weten de perfecte match vinden.

Ben je benieuwd naar onze nummer 1 na het doen van onze test? Scroll snel door en kom erachter welke de allerbeste smartwatch met belfunctie is in onze vergelijking.

Andere top 10 lijstjes

 

Inhoudsopgave

Hoe wij onze top 10 smartwatch met belfunctie samenstellen

Om een zo goed mogelijke top 10 samen te stellen moeten de smartwatch met belfunctie objectief getest en onderling vergeleken worden. 

In ons onderzoek letten we daarom onder meer op de volgende factoren:

 • Effectiviteit
 • Gebruiksgemak
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Inhoud
 • Prijs


Door deze aspecten te bekijken en tegen elkaar op te wegen kunnen we de verschillende smartwatch met belfunctie goed met elkaar vergelijken.

De top 3 beste smartwatch met belfunctie scoren gemiddeld het hoogste voor deze factoren en hebben daarmee de beste prijs- kwaliteitsverhouding.

Om voor iedereen een geschikte smartwatch met belfunctie te vinden hebben we daarnaast een smartwatch met belfunctie meegenomen uit iedere prijscategorie. 

Top 3 smartwatch met belfunctie | Best getest in 2024

Om jou een objectieve en betrouwbare top 10 van de beste smartwatch met belfunctie te kunnen geven hebben we uitgebreid vele verschillende smartwatch met belfunctie getest. Daarnaast hebben we een onderlinge smartwatch met belfunctie vergelijking gemaakt. smartwatch met belfunctie kunnen immers goed zijn maar misschien zijn alle andere smartwatch met belfunctie nog veel beter.

Op basis hiervan kun je hieronder allereerst onze top 3 smartwatch met belfunctie bekijken. Deze drie scoorden bij ons gemiddeld het hoogste op criteria als gebruiksgemak, inhoud, levensduur, effectiviteit en natuurlijk de prijs.

 width=400

1. Nuvance 4G Smartwatch Kinderen

De Nuvance 4G Kinder Smartwatch met Belfunctie GPS Horloge Tracker Kind Smartwatch is de perfecte optie voor zowel jongens als meisjes. Dankzij de ingebouwde GPS tracker kun je je kind met een gerust hart buiten laten spelen. De simkaart-opslag zorgt ervoor dat je je kind altijd kunt bereiken, waar hij of zij ook is. Met één druk op de knop kom je direct in contact met je kind via de belfunctie. Deze slimme kinderhorloge heeft een aantal geweldige functies om je kind te ondersteunen bij het bereiken van een gezonde levensstijl. De ingebouwde stappenteller en hartslag- en bloeddrukmonitoring helpen je kind om beter in de gaten te houden hoe actief hij of zij is. Je kunt ook instelbare veiligheidszones instellen zodat je weet waar je kind zich bevindt. Bovendien kun je de looproute controleren, foto's maken en waarschuwingen instellen.

 width=400

2. Nuvance 4G Kinder Smartwatch met Belfunctie GPS Horloge Tracker Kind Smartwatch Kinderen Kinderhorloge Jongen en Meisje.

Met het Nuvance 4G kinderhorloge voor zowel jongens als meisjes heb je de ultieme oplossing om je kind te beschermen. Deze smartwatch heeft een ingebouwde GPS tracker waardoor je je kind altijd kunt lokaliseren. Ook is deze smartwatch voorzien van een simkaart-opslag waardoor je kind altijd bereikbaar is. Je kunt met een druk op de knop direct contact met je kind maken met de belfunctie. Daarnaast biedt dit kinderhorloge uitgebreide functies zoals een ingebouwde stappenteller om de dagelijkse beweging van je kind bij te houden. Ook heeft deze smartwatch een hartslag en bloeddruk monitor, instelbare veiligheidszone om je kind in de gaten te houden, inzicht in de looproute, een ingebouwde camera om foto's te maken en een alarminstelling. Met deze smartwatch heb je de perfecte oplossing om je kind te beschermen en tegelijkertijd te laten genieten van de voordelen van een moderne technologie.

 width=400

3. Maoo Maximize Smartwatch Volledige Belfunctie Hartslagmeter Stappenteller Multisport Geschikt voor Android en iOS.

Het slanke en lichte ontwerp komt met een 1,3-inch OLED-scherm dat je mee kunt nemen naar de sportschool of gewoon in je dagelijkse leven. De geïntegreerde hartslagmeter en stappenteller helpen je al je dagelijkse bewegingen te monitoren, terwijl je meer kunt leren over je slaapomstandigheden dankzij de ingebouwde slaapmonitor. Met de Maoo Maximize Smartwatch kun je naar je hart luisteren en je gezondheid monitoren. Je kunt zelfs je prestaties bijhouden met meer dan 10 sportmodi, waaronder lopen, fietsen, zwemmen, hardlopen en veel meer. Het slimme horloge is compatibel met Android- en iOS-apparaten, zodat je meteen kunt beginnen met monitoren en het bereiken van je gezondheids- en sportdoelen.

Ook leuk:

 

Nog meer goede smartwatch met belfunctie

Zit in onze top 3 smartwatch met belfunctie niet de smartwatch met belfunctie voor jou? Geen zorgen want we hebben namelijk voldoende smartwatch met belfunctie getest en onderling vergeleken.

Misschien zit jouw perfecte smartwatch met belfunctie in de nummers 4 tot en met 10 hieronder!

 width=400

4. Stano® Smartwatch Dames Rosé Goud Roze 2022 model met Belfunctie en Hartslagmeter Smartwatch Android en IOS Full HD.

De Stano® Smartwatch Dames Rosé Goud Roze 2022 is een klassieke uurwerk met de modernste technologie. Deze prachtige smartwatch is een echte eyecatcher en is uitgerust met een Full-HD touchscreen en IP67 waterbestendigheid. Met de 19 sportmodi en de hartslagmeter die op de smartwatch is geïnstalleerd, kun je je fitheid precies monitoren. U kunt ook uw favoriete muziek beluisteren en uw telefoon bedienen met behulp van de touchscreen bediening. Met de 360 x 360 beeldresolutie en de batterijduur van 15 dagen, kunt u deze smartwatch gemakkelijk gebruiken. Bovendien wordt de smartwatch geleverd met twee siliconen bandjes, waardoor hij perfect past bij elke stijl. De Stano® Smartwatch is geschikt voor Android en IOS, zodat u alle voordelen van deze moderne technologie kunt genieten.

 width=400

5. Qlarck® Smartwatch Heren | Smartwatch Dames Belfunctie 168 uur Batterij Geschikt voor iOS Android.

De Nuvance 4G Kinder Smartwatch met Belfunctie GPS Horloge Tracker Kind Smartwatch is de perfecte optie voor zowel jongens als meisjes. Dankzij de ingebouwde GPS tracker kun je je kind met een gerust hart buiten laten spelen. De simkaart-opslag zorgt ervoor dat je je kind altijd kunt bereiken, waar hij of zij ook is. Met één druk op de knop kom je direct in contact met je kind via de belfunctie. Deze slimme kinderhorloge heeft een aantal geweldige functies om je kind te ondersteunen bij het bereiken van een gezonde levensstijl. De ingebouwde stappenteller en hartslag- en bloeddrukmonitoring helpen je kind om beter in de gaten te houden hoe actief hij of zij is. Je kunt ook instelbare veiligheidszones instellen zodat je weet waar je kind zich bevindt. Bovendien kun je de looproute controleren, foto's maken en waarschuwingen instellen.

 width=400

6. One2track Connect Go GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen - GPS met belfunctie GPS horloge Kind.

De Connect Go GPS telefoonhorloge voor kinderen van one2track is een uniek en innovatief product wat zowel het ouder als het kind een veiliger gevoel biedt. Het horloge heeft een mooi strak en vierkant ontwerp, wat het een stijlvolle en professionele uitstraling geeft. Ook heeft het horloge een hoge resolutie beeldscherm, waardoor het kind eenvoudig de verschillende functies kan gebruiken. Zo kan het kind via het touchscherm het telefoonboek, chatten en de stappenteller bedienen. Voor extra veiligheid beschikt het horloge ook over een SOS-knop. Deze knop aan de zijkant van het horloge kan 5 seconden ingedrukt worden gehouden om de SOS te activeren. Bij het activeren van de SOS zal het horloge automatisch een bericht naar geselecteerde contacten verzenden. Met de Connect Go GPS telefoonhorloge voor kinderen heeft u meer controle en zekerheid over de locatie van uw kind.

 width=400

7. O.M.G S1 Pro Smartwatch Titanium Activity Tracker Stappenteller horloge Volledige belfunctie Crystal clear Android en.

Het horloge is daarnaast ook voorzien van een volledig belfunctie die gekoppeld kan worden aan jouw Android of iOS telefoon, waarmee je gemakkelijk jouw telefoon berichten en oproepen kunt beantwoorden. De kristalheldere LCD scherm geeft je de mogelijkheid om de tijd in verschillende stijlen weer te geven, waardoor je met het horloge altijd goed voor de dag komt. Met de S1 Pro smartwatch van OhMyGadgets weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Dit horloge is namelijk ontworpen om jouw leven gezonder en productiever te maken. Geniet van de titanium afwerking, de kristalheldere LCD scherm en verschillende sportstanden waarmee je jouw dagelijkse activiteiten beter kunt tracken. Bovendien heb je ook toegang tot een volledige belfunctie waarmee je gemakkelijk jouw berichten en oproepen kunt beantwoorden. Kies voor de S1 Pro smartwatch van OhMyGadgets en ervaar de voordelen van een productiever en gezonder leven!

 width=400

8. One2track Connect Move SE Kinder GPS Telefoon horloge - GPS met belfunctie GPS horloge Kind.

Met de Connect Move GPS telefoonhorloge van one2track hebben ouders meer controle over de locatie van hun kind. Het horloge heeft een geavanceerde GPS-locator, waarmee u uw kind op afstand kunt volgen. U kunt bovendien een virtuele beveiligingszone instellen, waardoor u een melding ontvangt als uw kind deze zone verlaat. Ook kunt u meerdere contactpersonen toevoegen aan de app, zodat uw kind direct hulp kan krijgen als het nodig is. Daarnaast is er een SOS-knop aanwezig, waarmee uw kind direct contact met u op kan nemen. Het GPS horloge is waterdicht en bestand tegen stoten en vallen. Ook is de batterijduur langer dan gemiddeld, waardoor het horloge langer meegaat. Hierdoor is de Connect Move GPS telefoonhorloge ideaal voor jonge kinderen die graag buiten spelen en avonturen beleven. Dankzij het slimme design is het horloge comfortabel te dragen en is het makkelijk te bedienen.

 width=400

9. Denver Smartwatch Dames Heren Belfunctie- HD Display Stappenteller Sporthorloge SWC372.

Met de Denver SWC-372 smartwatch kun je direct bellen vanaf het horloge! De smartwatch is voorzien van een ingebouwde microfoon en speaker, waardoor je geen telefoon meer nodig hebt. Deze smartwatch monitor je hartslag, bloeddruk, bloedzuurstof, slaapactiviteit, stappen (ingebouwde stappenteller) en kies uit 7 sportmodus. Dankzij de Full Touch Colour IPS display met HD resolutie heb je een zeer scherp beeld. Je krijgt notificaties en oproepen rechtstreeks op het horloge, bedien muziek en kies uit honderden 'watch faces' om de smartwatch jouw eigen look & feel te geven. Verder houdt het horloge ook bij hoeveel stappen je hebt gezet, de afstand die je hebt afgelegd en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Met de Denver Smartwatch Dames Heren Belfunctie- HD Display Stappenteller Sporthorloge SWC372 ben je goed voorbereid op al je dagelijkse avonturen!

 width=400

10. Kiraal Fit 10 Smartwatch dames Smartwatch Heren Belfunctie Stappenteller Full Screen Fitness Tracker Activity Tracker.

De Kiraal Fit 10 Smartwatch is een goede combinatie van stijl, comfort en technologie. Het uiterlijk is verfijnd en modern, met een mooi geborsteld metaalgehalte waardoor het een luxe uitstraling heeft. Het display is extra groot, waardoor je alles wat je nodig hebt duidelijk en gemakkelijk kunt lezen. Met de ingebouwde belfunctie weet je precies wanneer je een oproep of bericht ontvangt. De krachtige chip zorgt ervoor dat je met veel verschillende apps kunt werken, waardoor je meer toegang hebt tot je favoriete sporten, muziek en meer. De Kiraal Fit 10 Smartwatch heeft ook een aantal handige functies die ervoor zorgen dat je fit blijft. Er is een stappenteller, die je helpt om je fitheidsdoelen te behalen. Daarnaast is er ook een activity tracker, waarmee je precies bijhoudt hoe actief je bent geweest. Je krijgt duidelijke overzichten van de afstand die je hebt afgelegd, de stappen die je hebt gezet en meer. Zo kun je je dagelijkse inspanningen bijhouden en steeds verder verbeteren.

Veelgestelde vragen over de top 10 smartwatch met belfunctie

Op basis van uitgebreid testen en een objectieve onderlinge vergelijking, zijn wij tot de volgende top 3 gekomen voor smartwatch met belfunctie:

 1. Nuvance 4G Smartwatch Kinderen
 2. Nuvance 4G Kinder Smartwatch met Belfunctie GPS Horloge Tracker Kind Smartwatch Kinderen Kinderhorloge Jongen en Meisje.
 3. Maoo Maximize Smartwatch Volledige Belfunctie Hartslagmeter Stappenteller Multisport Geschikt voor Android en iOS.

 

Deze drie producten scoorden volgens ons gemiddeld het beste op de verschillende criteria. Oftewel: de prijs-/kwaliteitverhouding lag het hoogst.

We raden je aan om ook zelf een smartwatch met belfunctie vergelijking te maken. Misschien vind je andere factoren namelijk belangrijker. Zo vind je altijd de beste smartwatch met belfunctie.

Om te bepalen welk product we op nummer 1 zetten en welk product op 10, letten we op verschillende criteria. Alleen zo kunnen we een smartwatch met belfunctie namelijk objectief beoordelen. 

Bij onze smartwatch met belfunctie vergelijking letten we onder meer op:

 • Effectiviteit
 • Gebruiksgemak
 • Kosten

 

Zo weten we zeker we een smartwatch met belfunctie op de eerste plaats in de top 10 ook terecht zien als de beste smartwatch met belfunctie van 2022!

Ja, onze smartwatch met belfunctie reviews zijn volledig betrouwbaar. We testen en vergelijken de producten objectief en zo grondig mogelijk. We zullen nooit een product hoger of lager zetten om een andere reden dan bevindingen uit onze tests.

Een smartwatch met belfunctie koop je het liefst bij een betrouwbare webshop. Om je daarbij te helpen, hebben we voor ieder product in onze top 10 smartwatch met belfunctie gelijk een goede webshop gezocht die ook nog eens de beste prijs online aanbiedt.

Hoewel we niet verantwoordelijk zijn voor deze webshops, weten we wel dat dit betrouwbare partijen zijn om een smartwatch met belfunctie bij te kopen.

Ons slotwoord over de smartwatch met belfunctie vergelijking

Met deze top 10 smartwatch met belfunctie heb je voor elk budget een geschikt apparaat. Of je nu op zoek bent naar een low-budget variant of je wilt investeren in een high-end model; er zit altijd een geschikte optie tussen. Je kan je bel- en sms-berichten ontvangen op je pols, zonder dat je altijd je telefoon bij je moet hebben. Een smartwatch met belfunctie is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een apparaat waarmee je makkelijk op de hoogte blijft van alle belangrijke informatie, zonder de noodzaak om je telefoon telkens te checken. Kies uit de top 10 smartwatch met belfunctie en bestel je favoriete model vandaag nog online! De mogelijkheden van een smartwatch met belfunctie zijn eindeloos, of je nu op zoek bent naar een model dat je bestaande telefoon vervangt of een apparaat dat je compleet onafhankelijk maakt. Deze top 10 biedt een overzicht van de beste en meest betaalbare opties. Geen noodzaak meer om je telefoon continu bij je te hebben; met de nieuwe technologie kan je alle oproepen en berichten direct op je pols bekijken. Bestel snel je favoriete smartwatch met belfunctie vanuit deze lijst en geniet van de nieuwste technologie!
 

Disclaimer: We doen onze uiterste best om een goede top 10 smartwatch met belfunctie voor je samen te stellen, maar het kan zijn dat we iets over het hoofd hebben gezien. We zijn daarnaast niet verantwoordelijk voor de genoemde producten. Koop je via een link een product, dan ontvangen we wel een kleine commissie. We zullen nooit een smartwatch met belfunctie hoger of lager zetten op verzoek van een fabrikant. 

Gepubliceerd op: 6 jul. 2022

Zelf een vraag stellen?

Heb je een vraag die nog niet behandeld is op de website? Stel hem dan nu! Voor je het weet heb je een antwoord.

 

Lees hier meer info over leningen.