1. elektronica
 2. Beste wifi versterker

Top 10 wifi versterkers - Beste wifi versterker van 2024

Laatst bijgewerkt: 30 mrt. 2024

Ben je op zoek naar een nieuwe wifi versterker kopen maar weet je niet goed waar je op moet letten bij het vergelijken? Geen zorgen, wij hebben voor jou een top 10 van de beste wifi versterkers opgesteld. Bekijk onze top 10 en maak jouw keuze.

Worstel je om een goed wifi signaal te krijgen in elke hoek van je huis of kantoor?

Bekijk onze lijst van de 10 beste wifi versterkers op de markt vandaag. Ze zullen je de boost geven die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat iedereen een sterke verbinding heeft, ongeacht waar ze zich in je ruimte bevinden.

Met een goede wifi versterker, kun je eindelijk afscheid nemen van bufferen en het laden van schermen. Je zult in staat zijn om films, muziek en games te streamen zonder enige onderbrekingen. Bovendien hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je verbinding wegvalt.

Ben je benieuwd naar onze nummer 1 na het doen van onze test? Scroll snel door en kom erachter welke de allerbeste wifi versterker is in onze vergelijking.

Andere top 10 lijstjes

 

Inhoudsopgave

Hoe wij onze top 10 wifi versterkers samenstellen

Om een zo goed mogelijke top 10 samen te stellen moeten de wifi versterkers objectief getest en onderling vergeleken worden. 

In ons onderzoek letten we daarom onder meer op de volgende factoren:

 • Effectiviteit
 • Gebruiksgemak
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Inhoud
 • Prijs


Door deze aspecten te bekijken en tegen elkaar op te wegen kunnen we de verschillende wifi versterkers goed met elkaar vergelijken.

De top 3 beste wifi versterkers scoren gemiddeld het hoogste voor deze factoren en hebben daarmee de beste prijs- kwaliteitsverhouding.

Om voor iedereen een geschikte wifi versterker te vinden hebben we daarnaast een wifi versterker meegenomen uit iedere prijscategorie. 

Top 3 wifi versterkers | Best getest in 2024

Om jou een objectieve en betrouwbare top 10 van de beste wifi versterkers te kunnen geven hebben we uitgebreid vele verschillende wifi versterkers getest. Daarnaast hebben we een onderlinge wifi versterker vergelijking gemaakt. wifi versterkers kunnen immers goed zijn maar misschien zijn alle andere wifi versterkers nog veel beter.

Op basis hiervan kun je hieronder allereerst onze top 3 wifi versterkers bekijken. Deze drie scoorden bij ons gemiddeld het hoogste op criteria als gebruiksgemak, inhoud, levensduur, effectiviteit en natuurlijk de prijs.

1. QY wifi versterker Repeater

Als je op zoek bent naar een eenvoudige en betaalbare manier om je Wifi-signaal thuis te verbeteren, kijk dan niet verder dan de QY wifi Amplifier Repeater. Steek de versterker in een beschikbaar stopcontact in de buurt van je router en volg de eenvoudige installatie-instructies met behulp van je smartphone of computer. Zodra de versterker in werking is gesteld, plaats je hem op een centrale plaats tussen de plek waar je een goed Wifi-signaal wilt en je router. Geen frustrerende dode zones meer in je huis! De repeater-modus kopieert en versterkt je bestaande Wifi-signaal (SSID), waardoor je een groter bereik en betere prestaties krijgt. Geniet van een sterkere, betrouwbaardere Wifi-verbinding in je hele huis met de QY wifi Amplifier Repeater.

2. AVM FRITZ! Repeater 3000 - wifi versterker

De AVM FRITZ! Repeater 3000 is de perfecte manier om het bereik van je draadloze netwerk uit te breiden. Met een gecombineerde snelheid van 3000 Mbps biedt deze range extender een stabiele verbinding voor alle aangesloten apparaten. Zo kun je naadloos streamen, gamen en downloaden zonder haperingen. Met de AVM FRITZ! Repeater 3000 creëer je bovendien één groot thuisnetwerk met slechts één naam en wachtwoord. In combinatie met een AVM FRITZ! Box creëer je één groot Mesh Wifi-netwerk. Via deze technologie bepalen de AVM wifi-oplossingen onderling met welke wifihotspot je telefoon/tablet/laptop verbonden moet zijn. Zo kun je altijd genieten van internet zonder haperingen. Bovendien heeft de AVM FRITZ! Repeater 3000 een maximale beveiliging en geeft je gemoedsrust terwijl je online bent.

3. TP-Link RE450 - wifi versterker

De TP-Link RE450 is een krachtige WiFi-versterker die het dekkingsgebied en de signaalsterkte van je bestaande draadloze netwerk gemakkelijk uitbreidt. Met gecombineerde draadloze snelheden tot 1750 Mbps maakt de RE450 gebruik van de Wireless AC-standaard om dode zones te verwijderen en snel, betrouwbaar wifi te bieden aan al je apparaten. De RE450 is ook uitgerust met een Gigabit Ethernet-poort, zodat je bekabelde apparaten kunt aansluiten, zoals Blu-rayspelers, spelconsoles en meer. De installatie is eenvoudig: druk op de WPS-knop van je router en binnen 2 minuten op de WPS-knop van de RE450. Zodra de RE450 is aangesloten, plaatst je hem op de beste plaats voor een maximaal bereik. Verdere configuratie is niet nodig.

Ook leuk:

 

Nog meer goede wifi versterkers

Zit in onze top 3 wifi versterkers niet de wifi versterker voor jou? Geen zorgen want we hebben namelijk voldoende wifi versterkers getest en onderling vergeleken.

Misschien zit jouw perfecte wifi versterker in de nummers 4 tot en met 10 hieronder!

4. TP-Link RE200 - wifi versterker

Op zoek naar een manier om wifi dode zones in je huis te verwijderen? Kijk dan eens naar de TP-Link RE200 wifi-versterker! Dit handige apparaatje helpt om het bereik en de signaalsterkte van je bestaande draadloze netwerk uit te breiden, zodat je in elke hoek van je huis kunt genieten van snelle, betrouwbare wifi-dekking. De RE200 maakt gebruik van de snelle Wireless AC-standaard om gecombineerde snelheden tot 750 Mbps te leveren, waardoor hij perfect is voor basistaken op het netwerk, zoals browsen en streamen. Bovendien is de installatie een fluitje van een cent - druk gewoon op de WPS-knop op je router en binnen 2 minuten op de Range Extender-knop op de RE200 om verbinding te maken. Dus laat wifi dead zones je streaming niet verpesten - haal vandaag nog een TP-Link RE200 wifi versterker in huis!

5. TP-Link WA850RE - wifi versterker

Als je op zoek bent naar een eenvoudige en betaalbare manier om je Wifi-signaal thuis te verbeteren, kijk dan niet verder dan de QY wifi Amplifier Repeater. Steek de versterker in een beschikbaar stopcontact in de buurt van je router en volg de eenvoudige installatie-instructies met behulp van je smartphone of computer. Zodra de versterker in werking is gesteld, plaats je hem op een centrale plaats tussen de plek waar je een goed Wifi-signaal wilt en je router. Geen frustrerende dode zones meer in je huis! De repeater-modus kopieert en versterkt je bestaande Wifi-signaal (SSID), waardoor je een groter bereik en betere prestaties krijgt. Geniet van een sterkere, betrouwbaardere Wifi-verbinding in je hele huis met de QY wifi Amplifier Repeater.

6. AVM FRITZ! Repeater 1200 AX - wifi versterker

De FRITZ! Repeater 1200 AX van AVM is een top-of-the-line WiFi-versterker die belooft het bereik van je netwerk uit te breiden voor een groter bereik en die de nieuwste wifi 6-standaard ondersteunt. Hij is onopvallend compact, zodat je hem bijna overal in je huis of kantoor kunt plaatsen, en het krachtige signaal zorgt ervoor dat je altijd razendsnelle snelheden en een betrouwbare verbinding hebt. Het beste van alles is dat de repeater ongelooflijk eenvoudig te installeren is - gewoon inpluggen, op de knop drukken en hij maakt automatisch verbinding met je FRITZ! Box of WPS-compatibele router. Met FRITZ!Mesh-technologie kun je ook andere FRITZ! apparaten toevoegen om een nog sterker thuisnetwerk te creëren dat al je streaming- en websurfbehoeften met gemak aankan. Geef je huis of kantoor de WiFi-upgrade die het verdient met de FRITZ! Repeater 1200 AX van AVM.

7. PuroTech wifi repeater

Ziek van fragmentarische, onbetrouwbare wifi? PuroTech heeft je oplossing - de PuroTech wifi Repeater. Dit handige kleine apparaatje vergroot het bereik van je bestaande netwerk en zorgt ervoor dat je een sterk, consistent signaal heeft, waar je ook bent in je huis. Met snelheden tot 300 Mbps en volledige ondersteuning voor 2.4 GHz netwerken, is de PuroTech wifi Repeater perfect voor het streamen van Hd-video, online gaming en andere data-intensieve activiteiten. Stop met het omgaan met frustrerende drop-outs en trage snelheden - haal de PuroTech wifi Repeater in huis en geniet van een snelle, betrouwbare verbinding, waar je ook bent in je huis.

8. Vican wifi versterker

Of je nu films streamt in de woonkamer, aan het gamen bent in de kelder, of e-mail aan het checken bent in het thuiskantoor, de Vican wifi Amplifier is perfect om het wifisignaal van je huis een boost te geven en iedereen verbonden te houden. Met 300 Mbps aan vermogen is deze wifi versterker ideaal voor grote woningen met meerdere kamers en gebruikers. Hij is eenvoudig te installeren: steek de stekker in het stopcontact en druk op de knop om het signaal van je router uit te breiden. Je zult in staat zijn om te genieten van snelle, betrouwbare wifi in je hele huis.

9. TP-Link RE305 - wifi Versterker

Maak kennis met de TP-Link RE305 Range Extender, het perfecte apparaat om het Wifi-signaal in je huis of kantoor uit te breiden. De RE305 maakt gebruik van de draadloze AC-standaard en biedt gecombineerde snelheden tot 1200 Mbps op zowel de 2,4 GHz- als de 5 GHz-band. Dit zorgt voor een betrouwbare verbinding voor bandbreedte-intensieve taken zoals HD/4K-streaming en gaming, maar ook voor het downloaden van grote bestanden. De Range Extender vermindert ook signaalinterferentie om een maximale Wi-Fi-dekking in je huis of kantoor te garanderen. Laat een zwak Wifi-signaal je dus niet weerhouden om te genieten van alles wat je internet te bieden heeft - schaf vandaag nog een TP-Link RE305 aan!

10. AVM FRITZ! Repeater 2400 - wifi versterker

Als je op zoek bent naar een top-of-the-line WiFi-versterker, dan is de AVM FRITZ! Repeater 2400 de perfecte keuze. Dit krachtige apparaat vergroot het bereik van je draadloze netwerk, zodat je in elke hoek van je huis verbonden kunt blijven. Het maakt gebruik van de nieuwste Wireless AC-standaard voor bliksemsnelle snelheden (tot 2400 Mbps), en bevat twee Ethernetpoorten voor het aansluiten van apparaten via een netwerkkabel. Bovendien is hij voorzien van geavanceerde encryptie voor maximale privacy en veiligheid. Dus waarom genoegen nemen met minder? Geef je huis de best mogelijke WiFi-dekking met de AVM FRITZ! Repeater 2400.

Veelgestelde vragen over de top 10 wifi versterker

Op basis van uitgebreid testen en een objectieve onderlinge vergelijking, zijn wij tot de volgende top 3 gekomen voor wifi versterkers:

 1. QY wifi versterker Repeater
 2. AVM FRITZ! Repeater 3000 - wifi versterker
 3. TP-Link RE450 - wifi versterker

 

Deze drie producten scoorden volgens ons gemiddeld het beste op de verschillende criteria. Oftewel: de prijs-/kwaliteitverhouding lag het hoogst.

We raden je aan om ook zelf een wifi versterker vergelijking te maken. Misschien vind je andere factoren namelijk belangrijker. Zo vind je altijd de beste wifi versterker.

Om te bepalen welk product we op nummer 1 zetten en welk product op 10, letten we op verschillende criteria. Alleen zo kunnen we een wifi versterker namelijk objectief beoordelen. 

Bij onze wifi versterker vergelijking letten we onder meer op:

 • Effectiviteit
 • Gebruiksgemak
 • Kosten

 

Zo weten we zeker we een wifi versterker op de eerste plaats in de top 10 ook terecht zien als de beste wifi versterker van 2022!

Ja, onze wifi versterkers reviews zijn volledig betrouwbaar. We testen en vergelijken de producten objectief en zo grondig mogelijk. We zullen nooit een product hoger of lager zetten om een andere reden dan bevindingen uit onze tests.

Een wifi versterker koop je het liefst bij een betrouwbare webshop. Om je daarbij te helpen, hebben we voor ieder product in onze top 10 wifi versterkers gelijk een goede webshop gezocht die ook nog eens de beste prijs online aanbiedt.

Hoewel we niet verantwoordelijk zijn voor deze webshops, weten we wel dat dit betrouwbare partijen zijn om een wifi versterker bij te kopen.

Ons slotwoord over de wifi versterker vergelijking

Dus daar heb je het, onze top 10 picks voor de beste wifi versterkers op de markt. We hopen dat dit je heeft geholpen bij het maken van een beslissing over welke voor jou geschikt is. Wacht niet langer, kies uit en bestel vandaag nog een wifi versterker online!
 

Disclaimer: We doen onze uiterste best om een goede top 10 wifi versterkers voor je samen te stellen, maar het kan zijn dat we iets over het hoofd hebben gezien. We zijn daarnaast niet verantwoordelijk voor de genoemde producten. Koop je via een link een product, dan ontvangen we wel een kleine commissie. We zullen nooit een wifi versterker hoger of lager zetten op verzoek van een fabrikant. 

Gepubliceerd op: 6 jul. 2022

Zelf een vraag stellen?

Heb je een vraag die nog niet behandeld is op de website? Stel hem dan nu! Voor je het weet heb je een antwoord.

 

Lees hier meer info over leningen.