1. Bekend
  2. Edwin Evers

Edwin Evers vermogen

15 miljoen euro

Wij vertellen je hier meer over Edwin Evers en het salaris dat wordt binnengehaald als zanger. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

9-5-1971

Geboorteplaats

Hardenberg

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

radiowereld

Beroep

zanger

Vermogen

15 miljoen euro

Waar komt het vermogen van Edwin Evers vandaan?

Edwin Evers is bekend van radiowereld en verdient een goeie zak met geld als zanger. Met het werken als zanger is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de 15 miljoen euro.

Het vermogen van Edwin Evers ingeschat

Het vermogen van Edwin Evers wordt ingeschat op ongeveer 15 miljoen euro. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Edwin Evers?

Het totale vermogen van Edwin Evers wordt geschat op 15 miljoen euro. Hoeveel Edwin Evers per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als zanger is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van 15 miljoen euro is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Edwin Evers is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 15 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Edwin Evers wordt geschat op 15 miljoen euro.