1. Bekend
  2. Estavana Polman

Estavana Polman vermogen

1-2 miljoen euro

Wij vertellen je hier meer over Estavana Polman en het salaris dat wordt binnengehaald als Profhandbalster. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

5-8-1992

Geboorteplaats

Arnhem

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

sportwereld

Beroep

Profhandbalster

Vermogen

1-2 miljoen euro

Waar komt het vermogen van Estavana Polman vandaan?

Estavana Polman is bekend van sportwereld en verdient een goeie zak met geld als Profhandbalster. Met het werken als Profhandbalster is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de 1-2 miljoen euro.

Het vermogen van Estavana Polman ingeschat

Het vermogen van Estavana Polman wordt ingeschat op ongeveer 1-2 miljoen euro. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Estavana Polman?

Het totale vermogen van Estavana Polman wordt geschat op 1-2 miljoen euro. Hoeveel Estavana Polman per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Profhandbalster is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van 1-2 miljoen euro is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Estavana Polman is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 1-2 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Estavana Polman wordt geschat op 1-2 miljoen euro.