1. Bekend
  2. frits van eerd

frits van eerd vermogen

€114 miljoen

Wij vertellen je hier meer over frits van eerd en het salaris dat wordt binnengehaald als Ondernemer. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

25 maart 1967

Geboorteplaats

Veghel

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

Autocoureur

Beroep

Ondernemer

Vermogen

€114 miljoen

Waar komt het vermogen van frits van eerd vandaan?

frits van eerd is bekend van Autocoureur en verdient een goeie zak met geld als Ondernemer. Met het werken als Ondernemer is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de €114 miljoen .

Het vermogen van frits van eerd ingeschat

Het vermogen van frits van eerd wordt ingeschat op ongeveer €114 miljoen . Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van frits van eerd?

Het totale vermogen van frits van eerd wordt geschat op €114 miljoen . Hoeveel frits van eerd per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Ondernemer is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van €114 miljoen is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van frits van eerd is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op €114 miljoen . Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van frits van eerd wordt geschat op €114 miljoen .