1. Bekend
  2. Peter Bosz

Peter Bosz vermogen

16 miljoen euro

Wij vertellen je hier meer over Peter Bosz en het salaris dat wordt binnengehaald als coach. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

21-11-1963

Geboorteplaats

Apeldoorn

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

voetbalwereld

Beroep

coach

Vermogen

16 miljoen euro

Waar komt het vermogen van Peter Bosz vandaan?

Peter Bosz is bekend van voetbalwereld en verdient een goeie zak met geld als coach. Met het werken als coach is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de 16 miljoen euro.

Het vermogen van Peter Bosz ingeschat

Het vermogen van Peter Bosz wordt ingeschat op ongeveer 16 miljoen euro. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Peter Bosz?

Het totale vermogen van Peter Bosz wordt geschat op 16 miljoen euro. Hoeveel Peter Bosz per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als coach is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van 16 miljoen euro is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Peter Bosz is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 16 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Peter Bosz wordt geschat op 16 miljoen euro.