1. Bekend
  2. Nyck de Vries

Nyck de Vries vermogen

2 miljoen euro

Wij vertellen je hier meer over Nyck de Vries en het salaris dat wordt binnengehaald als F1-coureur. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

6-2-1995

Geboorteplaats

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

formule 1

Beroep

F1-coureur

Vermogen

2 miljoen euro

Waar komt het vermogen van Nyck de Vries vandaan?

Nyck de Vries is bekend van formule 1 en verdient een goeie zak met geld als F1-coureur. Met het werken als F1-coureur is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de 2 miljoen euro.

Het vermogen van Nyck de Vries ingeschat

Het vermogen van Nyck de Vries wordt ingeschat op ongeveer 2 miljoen euro. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Nyck de Vries?

Het totale vermogen van Nyck de Vries wordt geschat op 2 miljoen euro. Hoeveel Nyck de Vries per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als F1-coureur is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van 2 miljoen euro is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Nyck de Vries is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 2 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Nyck de Vries wordt geschat op 2 miljoen euro.