1. Bekend
  2. Lil Kleine

Lil Kleine vermogen

€ 2.5 miljoen

Wij vertellen je hier meer over Lil Kleine en het salaris dat wordt binnengehaald als Acteur. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

15 oktober 1994

Geboorteplaats

Amsterdam

Nationaliteit

Amsterdammer

Bekend van

Muziekant

Beroep

Acteur

Vermogen

€ 2.5 miljoen

Waar komt het vermogen van Lil Kleine vandaan?

Lil Kleine is bekend van Muziekant en verdient een goeie zak met geld als Acteur. Met het werken als Acteur is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de € 2.5 miljoen .

Het vermogen van Lil Kleine ingeschat

Het vermogen van Lil Kleine wordt ingeschat op ongeveer € 2.5 miljoen . Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Lil Kleine?

Het totale vermogen van Lil Kleine wordt geschat op € 2.5 miljoen . Hoeveel Lil Kleine per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Acteur is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van € 2.5 miljoen is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Lil Kleine is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op € 2.5 miljoen . Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Lil Kleine wordt geschat op € 2.5 miljoen .