1. Bekend
  2. maarten van rossem

maarten van rossem vermogen

€35 miljoen

Wij vertellen je hier meer over maarten van rossem en het salaris dat wordt binnengehaald als Coach betaald voetbal. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

8-8-1951

Geboorteplaats

Amsterdam

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

Voetbal

Beroep

Coach betaald voetbal

Vermogen

€35 miljoen

Waar komt het vermogen van maarten van rossem vandaan?

maarten van rossem is bekend van Voetbal en verdient een goeie zak met geld als Coach betaald voetbal. Met het werken als Coach betaald voetbal is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de €35 miljoen.

Het vermogen van maarten van rossem ingeschat

Het vermogen van maarten van rossem wordt ingeschat op ongeveer €35 miljoen. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van maarten van rossem ?

Het totale vermogen van maarten van rossem wordt geschat op €35 miljoen. Hoeveel maarten van rossem per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Coach betaald voetbal is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van €35 miljoen is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van maarten van rossem is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op €35 miljoen. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van maarten van rossem wordt geschat op €35 miljoen.