1. Bekend
  2. Marco van Basten

Marco van Basten vermogen

€ 25 miljoen

Wij vertellen je hier meer over Marco van Basten en het salaris dat wordt binnengehaald als Profvoetballer. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

31 oktober 1964

Geboorteplaats

Utrecht

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

Voetbal

Beroep

Profvoetballer

Vermogen

€ 25 miljoen

Waar komt het vermogen van Marco van Basten vandaan?

Marco van Basten is bekend van Voetbal en verdient een goeie zak met geld als Profvoetballer. Met het werken als Profvoetballer is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de € 25 miljoen.

Het vermogen van Marco van Basten ingeschat

Het vermogen van Marco van Basten wordt ingeschat op ongeveer € 25 miljoen. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Marco van Basten ?

Het totale vermogen van Marco van Basten wordt geschat op € 25 miljoen. Hoeveel Marco van Basten per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Profvoetballer is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van € 25 miljoen is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Marco van Basten is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op € 25 miljoen. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Marco van Basten wordt geschat op € 25 miljoen.