1. Bekend
  2. Martien Meiland

Martien Meiland vermogen

2 miljoen euro

Wij vertellen je hier meer over Martien Meiland en het salaris dat wordt binnengehaald als Politicus/ leerkracht. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

14-02-1967

Geboorteplaats

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

Politiek / investeringen

Beroep

Politicus/ leerkracht

Vermogen

2 miljoen euro

Waar komt het vermogen van Martien Meiland vandaan?

Martien Meiland is bekend van Politiek / investeringen en verdient een goeie zak met geld als Politicus/ leerkracht. Met het werken als Politicus/ leerkracht is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de 2 miljoen euro.

Het vermogen van Martien Meiland ingeschat

Het vermogen van Martien Meiland wordt ingeschat op ongeveer 2 miljoen euro. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Martien Meiland?

Het totale vermogen van Martien Meiland wordt geschat op 2 miljoen euro. Hoeveel Martien Meiland per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Politicus/ leerkracht is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van 2 miljoen euro is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Martien Meiland is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 2 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Martien Meiland wordt geschat op 2 miljoen euro.