1. Bekend
  2. Vladimir Poetin

Vladimir Poetin vermogen

200 miljard euro

Wij vertellen je hier meer over Vladimir Poetin en het salaris dat wordt binnengehaald als Dictator. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

07-10-1952

Geboorteplaats

Rusland

Nationaliteit

Rus

Bekend van

Russische grondstoffen

Beroep

Dictator

Vermogen

200 miljard euro

Waar komt het vermogen van Vladimir Poetin vandaan?

Vladimir Poetin is bekend van Russische grondstoffen en verdient een goeie zak met geld als Dictator. Met het werken als Dictator is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de 200 miljard euro.

Het vermogen van Vladimir Poetin ingeschat

Het vermogen van Vladimir Poetin wordt ingeschat op ongeveer 200 miljard euro. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Vladimir Poetin?

Het totale vermogen van Vladimir Poetin wordt geschat op 200 miljard euro. Hoeveel Vladimir Poetin per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Dictator is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van 200 miljard euro is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Vladimir Poetin is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 200 miljard euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Vladimir Poetin wordt geschat op 200 miljard euro.