1. Bekend
  2. Warren Buffet

Warren Buffet vermogen

7,6 miljard

Wij vertellen je hier meer over Warren Buffet en het salaris dat wordt binnengehaald als Zakenman . Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

30 augustus 1930

Geboorteplaats

Omaha

Nationaliteit

Amerikaan

Bekend van

Investeerder

Beroep

Zakenman

Vermogen

7,6 miljard

Waar komt het vermogen van Warren Buffet vandaan?

Warren Buffet is bekend van Investeerder en verdient een goeie zak met geld als Zakenman . Met het werken als Zakenman is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de 7,6 miljard.

Het vermogen van Warren Buffet ingeschat

Het vermogen van Warren Buffet wordt ingeschat op ongeveer 7,6 miljard. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Warren Buffet?

Het totale vermogen van Warren Buffet wordt geschat op 7,6 miljard. Hoeveel Warren Buffet per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Zakenman is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van 7,6 miljard is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Warren Buffet is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 7,6 miljard. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Warren Buffet wordt geschat op 7,6 miljard.