1. Bekend
  2. Steven Berghuis

Steven Berghuis vermogen

11 miljoen euro

Wij vertellen je hier meer over Steven Berghuis en het salaris dat wordt binnengehaald als voetballer. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

19-12-1991

Geboorteplaats

Apeldoorn

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

Voetbalwereld / sponsordeals

Beroep

voetballer

Vermogen

11 miljoen euro

Waar komt het vermogen van Steven Berghuis vandaan?

Steven Berghuis is bekend van Voetbalwereld / sponsordeals en verdient een goeie zak met geld als voetballer. Met het werken als voetballer is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de 11 miljoen euro.

Het vermogen van Steven Berghuis ingeschat

Het vermogen van Steven Berghuis wordt ingeschat op ongeveer 11 miljoen euro. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Steven Berghuis?

Het totale vermogen van Steven Berghuis wordt geschat op 11 miljoen euro. Hoeveel Steven Berghuis per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als voetballer is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van 11 miljoen euro is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Steven Berghuis is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 11 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Steven Berghuis wordt geschat op 11 miljoen euro.