1. Bekend
  2. Sven Mislintat

Sven Mislintat vermogen

onbekend

Wij vertellen je hier meer over Sven Mislintat en het salaris dat wordt binnengehaald als technisch directeur. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

5-11-1972

Geboorteplaats

Nationaliteit

Bekend van

voetbalwereld

Beroep

technisch directeur

Vermogen

onbekend

Waar komt het vermogen van Sven Mislintat vandaan?

Sven Mislintat is bekend van voetbalwereld en verdient een goeie zak met geld als technisch directeur. Met het werken als technisch directeur is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de onbekend.

Het vermogen van Sven Mislintat ingeschat

Het vermogen van Sven Mislintat wordt ingeschat op ongeveer onbekend. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Sven Mislintat?

Het totale vermogen van Sven Mislintat wordt geschat op onbekend. Hoeveel Sven Mislintat per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als technisch directeur is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van onbekend is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Sven Mislintat is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op onbekend. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Sven Mislintat wordt geschat op onbekend.