1. Bekend
  2. thomas van der vlugt

thomas van der vlugt vermogen

1 miljoen euro

Wij vertellen je hier meer over thomas van der vlugt en het salaris dat wordt binnengehaald als Politicus. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

28-01-1983

Geboorteplaats

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

Politiek / boekverkoop

Beroep

Politicus

Vermogen

1 miljoen euro

Waar komt het vermogen van thomas van der vlugt vandaan?

thomas van der vlugt is bekend van Politiek / boekverkoop en verdient een goeie zak met geld als Politicus. Met het werken als Politicus is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de 1 miljoen euro.

Het vermogen van thomas van der vlugt ingeschat

Het vermogen van thomas van der vlugt wordt ingeschat op ongeveer 1 miljoen euro. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van thomas van der vlugt?

Het totale vermogen van thomas van der vlugt wordt geschat op 1 miljoen euro. Hoeveel thomas van der vlugt per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Politicus is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van 1 miljoen euro is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van thomas van der vlugt is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 1 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van thomas van der vlugt wordt geschat op 1 miljoen euro.