1. Bekend
  2. Emile Ratelband

Emile Ratelband vermogen

min €3 miljoen (schulden)

Wij vertellen je hier meer over Emile Ratelband en het salaris dat wordt binnengehaald als gastspreker. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

11-3-1949

Geboorteplaats

Nationaliteit

Bekend van

snackbars/spreker

Beroep

gastspreker

Vermogen

min €3 miljoen (schulden)

Waar komt het vermogen van Emile Ratelband vandaan?

Emile Ratelband is bekend van snackbars/spreker en verdient een goeie zak met geld als gastspreker. Met het werken als gastspreker is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de min €3 miljoen (schulden).

Het vermogen van Emile Ratelband ingeschat

Het vermogen van Emile Ratelband wordt ingeschat op ongeveer min €3 miljoen (schulden). Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Emile Ratelband?

Het totale vermogen van Emile Ratelband wordt geschat op min €3 miljoen (schulden). Hoeveel Emile Ratelband per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als gastspreker is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van min €3 miljoen (schulden) is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Emile Ratelband is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op min €3 miljoen (schulden). Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Emile Ratelband wordt geschat op min €3 miljoen (schulden).