1. Bekend
  2. Marco Geeratz

Marco Geeratz vermogen

€ 2 miljoen

Wij vertellen je hier meer over Marco Geeratz en het salaris dat wordt binnengehaald als Politicus. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

30 januari 1938

Geboorteplaats

Utrecht

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

Socioloog

Beroep

Politicus

Vermogen

€ 2 miljoen

Waar komt het vermogen van Marco Geeratz vandaan?

Marco Geeratz is bekend van Socioloog en verdient een goeie zak met geld als Politicus. Met het werken als Politicus is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de € 2 miljoen.

Het vermogen van Marco Geeratz ingeschat

Het vermogen van Marco Geeratz wordt ingeschat op ongeveer € 2 miljoen. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Marco Geeratz?

Het totale vermogen van Marco Geeratz wordt geschat op € 2 miljoen. Hoeveel Marco Geeratz per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Politicus is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van € 2 miljoen is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Marco Geeratz is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op € 2 miljoen. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Marco Geeratz wordt geschat op € 2 miljoen.