1. Bekend
  2. Lionel Messi

Lionel Messi vermogen

30 miljoen euro

Wij vertellen je hier meer over Lionel Messi en het salaris dat wordt binnengehaald als Actrice / presentatrice. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

08-07-1964

Geboorteplaats

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

Mediawereld

Beroep

Actrice / presentatrice

Vermogen

30 miljoen euro

Waar komt het vermogen van Lionel Messi vandaan?

Lionel Messi is bekend van Mediawereld en verdient een goeie zak met geld als Actrice / presentatrice. Met het werken als Actrice / presentatrice is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de 30 miljoen euro.

Het vermogen van Lionel Messi ingeschat

Het vermogen van Lionel Messi wordt ingeschat op ongeveer 30 miljoen euro. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Lionel Messi?

Het totale vermogen van Lionel Messi wordt geschat op 30 miljoen euro. Hoeveel Lionel Messi per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Actrice / presentatrice is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van 30 miljoen euro is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Lionel Messi is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 30 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Lionel Messi wordt geschat op 30 miljoen euro.