1. Bekend
  2. Ruud de Wild

Ruud de Wild vermogen

3 miljoen euro

Wij vertellen je hier meer over Ruud de Wild en het salaris dat wordt binnengehaald als Radio-dj. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

24-4-1969

Geboorteplaats

Hilversum

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

Radiowereld

Beroep

Radio-dj

Vermogen

3 miljoen euro

Waar komt het vermogen van Ruud de Wild vandaan?

Ruud de Wild is bekend van Radiowereld en verdient een goeie zak met geld als Radio-dj. Met het werken als Radio-dj is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de 3 miljoen euro.

Het vermogen van Ruud de Wild ingeschat

Het vermogen van Ruud de Wild wordt ingeschat op ongeveer 3 miljoen euro. Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Ruud de Wild?

Het totale vermogen van Ruud de Wild wordt geschat op 3 miljoen euro. Hoeveel Ruud de Wild per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Radio-dj is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van 3 miljoen euro is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Ruud de Wild is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 3 miljoen euro. Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Ruud de Wild wordt geschat op 3 miljoen euro.