1. Bekend
  2. Wim Kieft

Wim Kieft vermogen

Wij vertellen je hier meer over Wim Kieft en het salaris dat wordt binnengehaald als Journalist / presentator. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Geboortedatum

6 oktober 1941

Geboorteplaats

Nationaliteit

Nederlander

Bekend van

Tv-wereld

Beroep

Journalist / presentator

Vermogen

Waar komt het vermogen van Wim Kieft vandaan?

Wim Kieft is bekend van Tv-wereld en verdient een goeie zak met geld als Journalist / presentator. Met het werken als Journalist / presentator is er al een aardig vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen ligt momenteel rond de .

Het vermogen van Wim Kieft ingeschat

Het vermogen van Wim Kieft wordt ingeschat op ongeveer . Dat is een aardig bedrag. Dit bedrag is een schatting, sterren doen hier over het algemeen zelf nooit uitspraken over. Maar via diverse bronnen hebben we een aantal bedragen vernomen. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Wat is het jaarinkomen van Wim Kieft?

Het totale vermogen van Wim Kieft wordt geschat op . Hoeveel Wim Kieft per jaar verdient is niet vast te stellen. Met een baan als Journalist / presentator is dit vaak geen vast bedrag per maand of jaar. Het vermogen van is opgebouwd door het werken van diverse projecten of klussen. De ene maand zal dit hoger zijn dan een andere maand.

Hoeveel is het vermogen van andere sterren?

Bekijk het geschatte vermogen van deze andere sterren.

Het jaar- of maandinkomen van Wim Kieft is niet bekend maar we weten wel dat het vermogen wordt geschat op . Dit is een schatting, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Het vermogen van Wim Kieft wordt geschat op .