1. elektronica
  2. DJI Avata Pro View Combo 2.0.

DJI Avata Pro View Combo 2.0.

5/5

Maak de allermooiste shots met DJI Avata Pro View Combo 2.0.. Ontdek de voordelen van deze drone door alle specificaties en beschrijving te lezen. DJI Avata Pro View Combo 2.0. laat jou zeker een ander perspectief ontdekken. Maak de mooiste beelden en maak tegelijkertijd plezier door het vliegen met deze toffe drone.

Specificaties DJI Avata Pro View Combo 2.0.

Merk

DJI

Niveau gebruiker

Gevorderde

Maximale vliegduur

18 min

Snelheid

97,2 km/h

Vliegmodus

Turtle mode

Maximale vliegafstand

11,6 km

Ingebouwde GPS-ontvanger

Ja

Maximale signaalafstand

10000 m

Totaal aantal megapixels

48 MP

Beeldhoek

90 °

Omschrijving van DJI Avata Pro View Combo 2.0.

De DJI Avata Pro View Combo 2.0 is de perfecte set voor de enthousiaste drone bestuurder. Met deze drone vlieg je zowel buiten als binnen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over kapotte propellers. De set bevat een DJI RC Motion 2 afstandsbediening en DJI Goggles 2. Met de DJI RC Motion 2 heb je het gevoel dat je zelf vliegt dankzij de bewegingen van je handen. Je kunt hiermee gemakkelijk achteruit vliegen in lastige situaties. De DJI Goggles 2 is een compacte en lichte VR bril waarmee je de vlucht van je drone vanuit de lucht ervaart. De beschermranden van de propellers verbeteren de luchtstroom van je drone en zorgen ervoor dat hij beter vliegt, zelfs in gebieden met veel obstakels. Met een volledig opgeladen accu vlieg je maximaal 18 minuten in hovering mode. In de manual mode haalt de drone een hogere snelheid.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde DJI RC Motion 2 kun je de drone bedienen met handgebaren en zelfs achteruit vliegen. Ervaar de dronevlucht vanuit de lucht met de compacte en lichtgewicht VR bril. Je kunt zowel binnen als buiten vliegen met deze licht en wendbare drone.

Minpunten
  • Het is onmogelijk om deze drone in te klappen als je hem mee op reis wilt nemen.

Veelgestelde vragen over DJI Avata Pro View Combo 2.0.

DJI Avata Pro View Combo 2.0. is specifiek bedoeld voor een Gevorderde.

De maximale vliegduur van DJI Avata Pro View Combo 2.0. is waarmee je maximaal 11,6 km kunt afleggen. Het heeft bovendien een snelheid van 97,2 km/h.

DJI Avata Pro View Combo 2.0. heeft de volgende vliegmodi:

Turtle mode

DJI Avata Pro View Combo 2.0. heeft een ingebouwde GPS-ontvanger: Ja

DJI Avata Pro View Combo 2.0. heeft de volgende technische specificaties:

  • Maximale signaalafstand: 10000 m
  • Totaal aantal megapixels: 48 MP
  • Beeldhoek: 90 °