1. elektronica
  2. DJI Air 2S Fly More Combo.

DJI Air 2S Fly More Combo.

5/5

Maak de allermooiste shots met DJI Air 2S Fly More Combo.. Ontdek de voordelen van deze drone door alle specificaties en beschrijving te lezen. DJI Air 2S Fly More Combo. laat jou zeker een ander perspectief ontdekken. Maak de mooiste beelden en maak tegelijkertijd plezier door het vliegen met deze toffe drone.

Specificaties DJI Air 2S Fly More Combo.

Merk

DJI

Niveau gebruiker

Gevorderde

Maximale vliegduur

31 min

Snelheid

68,4 km/h

Vliegmodus

ActiveTrack, Cinematic Mode, Focus Track, Home Lock, Hyperlapse, MasterShots, QuickShot, Waypoints

Maximale vliegafstand

12 km

Ingebouwde GPS-ontvanger

Ja

Maximale signaalafstand

8000 m

Totaal aantal megapixels

20 MP

Beeldhoek

180 °

Omschrijving van DJI Air 2S Fly More Combo.

De DJI Air 2S Fly More Combo is de perfecte accessoirekit om je droneervaring naar een hoger niveau te tillen. Met de 3 meegeleverde accu's kun je langer blijven vliegen, tot wel 31 minuten bij gunstige weersomstandigheden. Je krijgt ook nog eens extra propellers en een charging hub meegeleverd. Met de 20 megapixel 1 inch sensor maak je gedetailleerde en heldere beelden op. Je kunt in 5K resolutie filmen met 30fps, voor scherpe en soepele beelden. Met de MasterShots functie maak je in een handomdraai toffe video's. De drone beschikt ook over obstakeldetectie in 4 richtingen, zodat je nergens tegenaan vliegt. De lens van de camera heeft een diafragma van f/2.8, waardoor je ook heldere beelden kunt maken bij weinig licht. Er is ook een nieuwe Europese drone wetgeving die vanaf 2021 van kracht is. Pilots moeten zich hiermee registreren als ze een drone willen gebruiken. De DJI Air 2S Fly More Combo is de perfecte set voor iedereen die zijn of haar droneervaring naar het volgende niveau wil tillen.

Pluspunten
  • Dankzij de extra accu's van deze set, verleng je de gebruiksduur van je drone. Met deze set verleng je de gebruiksduur van je drone dankzij de extra accu's. Je filmt in 5K met 30 frames per seconde voor scherpe en soepele beelden van jouw drone vlucht. Met een 5K resolutie en 30 frames per seconde verkrijg je scherpe en soepele beelden van je drone vlucht. Dankzij de grote 1 inch sensor maak je gedetailleerde video's en foto's in verschillende lichtsituaties. Met de grote 1 inch sensor maak je gedetailleerde video's en foto's in verschillende lichtomstandigheden.

Minpunten
  • De drone weegt meer dan 250 gram, waardoor je te maken krijgt met een strengere wet- en regelgeving

    .

    Het vliegen met een drone is niet overal toegestaan.

Veelgestelde vragen over DJI Air 2S Fly More Combo.

DJI Air 2S Fly More Combo. is specifiek bedoeld voor een Gevorderde.

De maximale vliegduur van DJI Air 2S Fly More Combo. is waarmee je maximaal 12 km kunt afleggen. Het heeft bovendien een snelheid van 68,4 km/h.

DJI Air 2S Fly More Combo. heeft de volgende vliegmodi:

ActiveTrack, Cinematic Mode, Focus Track, Home Lock, Hyperlapse, MasterShots, QuickShot, Waypoints

DJI Air 2S Fly More Combo. heeft een ingebouwde GPS-ontvanger: Ja

DJI Air 2S Fly More Combo. heeft de volgende technische specificaties:

  • Maximale signaalafstand: 8000 m
  • Totaal aantal megapixels: 20 MP
  • Beeldhoek: 180 °