1. elektronica
  2. DJI FPV Combo + 2 Intelligent Flight Batteries.

DJI FPV Combo + 2 Intelligent Flight Batteries.

5/5

Maak de allermooiste shots met DJI FPV Combo + 2 Intelligent Flight Batteries.. Ontdek de voordelen van deze drone door alle specificaties en beschrijving te lezen. DJI FPV Combo + 2 Intelligent Flight Batteries. laat jou zeker een ander perspectief ontdekken. Maak de mooiste beelden en maak tegelijkertijd plezier door het vliegen met deze toffe drone.

Specificaties DJI FPV Combo + 2 Intelligent Flight Batteries.

Merk

DJI

Niveau gebruiker

Gevorderde

Maximale vliegduur

20 min

Snelheid

140 km/h

Vliegmodus

Home Lock, Turtle mode

Maximale vliegafstand

16,8 km

Ingebouwde GPS-ontvanger

Ja

Maximale signaalafstand

6 km

Totaal aantal megapixels

12 MP

Beeldhoek

150 °

Omschrijving van DJI FPV Combo + 2 Intelligent Flight Batteries.

Met de DJI FPV Combo + 2 Intelligent Flight Batteries heb je een kant en klare FPV drone kit die geschikt is voor iedereen die wil racen met drones. De Combo bestaat uit onder andere de Goggles V2, de Remote Controller 2, en bescherming voor de camera en de drone zelf. Door het aerodynamische ontwerp heeft de drone weinig last van luchtweerstand en windvlagen, waardoor de maximale snelheid van 140 kilometer per uur kan worden behaald. Met de drie meegeleverde accu's heb je langer vliegplezier. De accu's zijn volledig opgeladen in 20 minuten. In de M modus heb je twee vliegstanden: standaard en manual. In manual mode kun je salto's en andere manoeuvres maken. De camera heeft een beeldhoek van 150 graden, waardoor je precies kunt zien waar de voorste propellers zich bevinden. Ook het OcuSync systeem is een voordeel, waarmee je automatisch tussen 2.4 en 5.8 GHz schakelt voor een stabiele verbinding. Ook is het mogelijk om met de optionele DJI Goggles V2 te verbinden. Verder film je in 4K kwaliteit met 60fps, wat zorgt voor vloeiende en scherpe beelden.

Pluspunten
  • Verleng je vluchtplezier met de meegeleverde extra accu's. Het aerodynamische ontwerp zorgt voor een lage luchtweerstand en een hoge maximale snelheid van 140 kilometer per uur. De drone heeft een maximale vliegtijd van 20 minuten, wat lang is voor een race drone.

Minpunten
  • Het gewicht van de drone is 795 gram, waardoor je de verplichte online Drone Pilot Basic cursus moet voltooien. Als je voor de eerste keer de Goggles gebruikt, kun je misselijkheid of duizeligheid ervaren tijdens het vliegen. Het gewicht van de drone is 795 gram, waardoor je de verplichte online Drone Pilot Basic cursus moet voltooien. Als je voor de eerste keer de Goggles gebruikt, kun je misselijkheid of duizeligheid ervaren tijdens het vliegen. Het gewicht van de drone is 795 gram, waardoor je de verplichte online Drone Pilot Basic cursus moet voltooien.

Veelgestelde vragen over DJI FPV Combo + 2 Intelligent Flight Batteries.

DJI FPV Combo + 2 Intelligent Flight Batteries. is specifiek bedoeld voor een Gevorderde.

De maximale vliegduur van DJI FPV Combo + 2 Intelligent Flight Batteries. is waarmee je maximaal 16,8 km kunt afleggen. Het heeft bovendien een snelheid van 140 km/h.

DJI FPV Combo + 2 Intelligent Flight Batteries. heeft de volgende vliegmodi:

Home Lock, Turtle mode

DJI FPV Combo + 2 Intelligent Flight Batteries. heeft een ingebouwde GPS-ontvanger: Ja

DJI FPV Combo + 2 Intelligent Flight Batteries. heeft de volgende technische specificaties:

  • Maximale signaalafstand: 6 km
  • Totaal aantal megapixels: 12 MP
  • Beeldhoek: 150 °