1. elektronica
 2. DJI FPV Combo.

DJI FPV Combo.

5/5

Maak de allermooiste shots met DJI FPV Combo.. Ontdek de voordelen van deze drone door alle specificaties en beschrijving te lezen. DJI FPV Combo. laat jou zeker een ander perspectief ontdekken. Maak de mooiste beelden en maak tegelijkertijd plezier door het vliegen met deze toffe drone.

Specificaties DJI FPV Combo.

Merk

DJI

Niveau gebruiker

Gevorderde

Maximale vliegduur

20 min

Snelheid

140 km/h

Vliegmodus

Home Lock, Turtle mode

Maximale vliegafstand

16,8 km

Ingebouwde GPS-ontvanger

Ja

Maximale signaalafstand

6 km

Totaal aantal megapixels

12 MP

Beeldhoek

150 °

Omschrijving van DJI FPV Combo.

Met de DJI FPV Drone Combo heb je alles wat je nodig hebt voor drone racing. De Combo bestaat uit de Goggles V2, de Remote Controller 2 en bescherming voor de camera en drone zelf. De aerodynamische vormgeving zorgt ervoor dat er weinig luchtweerstand is, waardoor je de maximale snelheid van 140 kilometer per uur bereikt. Met een volledig opgeladen accu kun je 20 minuten vliegen, wat voor een drone in deze race categorie een erg lange tijd is. In de M-modus heb je 2 vliegstanden: standaard en manual. Kies je voor manual, dan kun je salto's en andere manoeuvres met de drone maken. De camera heeft een beeldhoek van 150 graden, zodat je de voorste propellers kunt zien en daarmee precieze bewegingen kunt maken. Ook is er het OcuSync-systeem, waarmee je automatisch tussen 2.4 en 5.8 GHz kunt wisselen voor een stabiele verbinding, bijvoorbeeld met de optionele DJI Goggles V2. Daarnaast kun je met de drone filmen in 4K-kwaliteit met 60fps, waardoor je scherpe en vloeiende video's krijgt. Ook is er de mogelijkheid om full HD met 120fps te filmen, voor cinematische slow-motion beelden. Vergeet niet om de wet- en regelgeving in acht te nemen.

Pluspunten
 • Het aerodynamische ontwerp zorgt voor een lage luchtweerstand en een hoge maximale snelheid van 140 kilometer per uur

  .

  De drone heeft een maximale vliegtijd van 20 minuten, wat erg lang is voor een race drone

  .

  Je ziet de propellers in beeld, waardoor je precieze manoeuvres kunt maken.

Minpunten
 • Het gewicht van de drone is 795 gram, waardoor je de verplichte online Drone Pilot Basic cursus moet voltooien. Als je voor de eerste keer de Goggles gebruikt, kun je misselijkheid of duizeligheid ervaren tijdens het vliegen. Het gewicht van de drone is 795 gram, waardoor je de verplichte online Drone Pilot Basic cursus moet voltooien. Als je voor de eerste keer de Goggles gebruikt, kun je misselijkheid of duizeligheid ervaren tijdens het vliegen. Het gewicht van de drone is 795 gram, waardoor je de verplichte online Drone Pilot Basic cursus moet voltooien.

Veelgestelde vragen over DJI FPV Combo.

DJI FPV Combo. is specifiek bedoeld voor een Gevorderde.

De maximale vliegduur van DJI FPV Combo. is waarmee je maximaal 16,8 km kunt afleggen. Het heeft bovendien een snelheid van 140 km/h.

DJI FPV Combo. heeft de volgende vliegmodi:

Home Lock, Turtle mode

DJI FPV Combo. heeft een ingebouwde GPS-ontvanger: Ja

DJI FPV Combo. heeft de volgende technische specificaties:

 • Maximale signaalafstand: 6 km
 • Totaal aantal megapixels: 12 MP
 • Beeldhoek: 150 °