1. elektronica
  2. Tello Drone Boost Combo (powered by DJI).

Tello Drone Boost Combo (powered by DJI).

5/5

Maak de allermooiste shots met Tello Drone Boost Combo (powered by DJI).. Ontdek de voordelen van deze drone door alle specificaties en beschrijving te lezen. Tello Drone Boost Combo (powered by DJI). laat jou zeker een ander perspectief ontdekken. Maak de mooiste beelden en maak tegelijkertijd plezier door het vliegen met deze toffe drone.

Specificaties Tello Drone Boost Combo (powered by DJI).

Merk

DJI

Niveau gebruiker

Beginner

Maximale vliegduur

13 min

Snelheid

28,8 km/h

Vliegmodus

8D Flips, Bounce Mode, EZ Shots, Throw & Go, Up & Away

Maximale vliegafstand

0,3 km

Ingebouwde GPS-ontvanger

Nee

Maximale signaalafstand

100 m

Totaal aantal megapixels

5 MP

Beeldhoek

82,6 °

Omschrijving van Tello Drone Boost Combo (powered by DJI).

De Tello Drone Boost Combo (powered by DJI) is de perfecte set om te beginnen met drone-vliegen. Met deze set krijg je niet alleen de Tello drone, maar ook verschillende accessoires zoals extra accu's, een oplaadhub en een micro USB kabel. De drone is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en laat je gemakkelijk leren besturen en coördineren. Door middel van je smartphone of tablet bestuur je de drone en laat je hem stunts uitvoeren zoals een salto. Met het programma Scratch stel je van tevoren bewegingen in die de drone uitvoert, waardoor kinderen op een leuke manier kunnen programmeren. De Tello drone is bestand tegen vallen en stoten door de sensoren en beschermende onderdelen. Daarnaast gebruikt de drone de sensoren om veilig te landen wanneer de accu leeg raakt. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat vanaf 2021 een nieuwe Europese drone wetgeving van kracht is. Als je een drone hebt die meer dan 250 gram weegt of die een camera heeft, moet je je als piloot registreren en krijg je een exploitatienummer dat je zichtbaar moet dragen.

Pluspunten
  • Dankzij de extra accu's kan je een langere vlucht maken met de drone. Je bestuurt de drone eenvoudig via je smartphone of tablet. Met de Tello-app kan je draadloos je beelden delen.

Minpunten
  • Om de drone te besturen heb je een geschikte smartphone of tablet nodig. Nee, het is niet mogelijk om een geheugenkaart in de drone te stoppen.

Veelgestelde vragen over Tello Drone Boost Combo (powered by DJI).

Tello Drone Boost Combo (powered by DJI). is specifiek bedoeld voor een Beginner.

De maximale vliegduur van Tello Drone Boost Combo (powered by DJI). is waarmee je maximaal 0,3 km kunt afleggen. Het heeft bovendien een snelheid van 28,8 km/h.

Tello Drone Boost Combo (powered by DJI). heeft de volgende vliegmodi:

8D Flips, Bounce Mode, EZ Shots, Throw & Go, Up & Away

Tello Drone Boost Combo (powered by DJI). heeft een ingebouwde GPS-ontvanger: Nee

Tello Drone Boost Combo (powered by DJI). heeft de volgende technische specificaties:

  • Maximale signaalafstand: 100 m
  • Totaal aantal megapixels: 5 MP
  • Beeldhoek: 82,6 °